Jak ci się nie podoba - nie pisz tutaj i tyle. Jak już musisz się wysłowić to może wartałoby podać powody dlaczego jest głupi, a nie tyllko dwa wyrazy. Ja uważam że jest super - uczy przyjaźni, poświęcenia i i wielu innych rzeczy.
Co mi się nie podobało w serialu - To że Xena pokona każdego wojownika , Xena jest w stanie pokona w pojedynkę całą armie , w serialu to kobiety są najlepszymi wojowniczkami a faceci to sami słabeusze , w serialu są bogowie ale to cieniasy , gdzie moce typu ogromna siła , wytrzymałość i szybkość , tego w serialu nie ma , Xena pokonuje boga wojny Aresa bez problemów , przecież Ares to bóg nie powinno tak być , a już całkowitym przegięciem było to że Xena pozabijała bogów .
po 1 nie sa najslsizniejsze kobiety tylko hercules i tam o cos innego chodzi po 2 bogowie nei sa cieniasy wcale nei musza byc szybcy po 3 ares nigdy nie bij sie z xena na powaznie po 4 gown oz tg rozumiesz a sie plujesz lepiej nie gadaj glupot bo tw ul seriele sa jeszcze gorsze od tego co napisales
Nie wszyscy faceci byli słabeuszami, chyba obejrzeli tylko trzy odcinki z pierwszego sezonu i jestes zadowolony. Bogowie nie byli cieniasami, na może tylko Ares który miał słabość do Xeny. Mi tez sie nie podobało ze zabiła bogów, wogóle nie podobał mi sie piąty sezon, ale szósty był najlepszy.
Mi się najbardziej podobał szósty, a za najgorszy uważam piąty, bo ciagle było tylko o tej nudnej ewie