PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26336
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

Czy ktoś wie, który odcinek dzisiaj leci na tv Puls bo dają chyba nie pokolei? Pozdrawiam.

Regan_McLeod

Był to 1 odcinek 3 sezonu, którego prawdopodobnie wcześniej nie puścili (dlatego teraz to nadrobili) W poniedziałek powinien już być odcinek 4 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
aneciora11

Dla mnie trochę bezensu ze tak mieszają ,ale odcinek fajny

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

dzisiaj byl e1s3, ale tylko dlatego, ze sie pomylili na poczatku, bo zaczeli sezon od 2 odcinka, a o 1 zapomnieli i dzis to odrobili, czym u mnie tv puls ma plusa:p a jutro juz normalnie e1s4

s_w

Jutro na pewno nie będzie Xeny ( bo jest święto), dopiero w poniedziałek 3 czerwca będzie 1 odcinek 4 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
aneciora11

nie musisz sie tak podneicac mala ;D

ocenił(a) serial na 10
aneciora11

a, no tak, zapomnialam o święcie...

ocenił(a) serial na 7
s_w

słuchaj orientujesz sie czy Xena naprawde powraca?? Zauwazyłam duzo wpisów na funpage Lucy ze jest cos na rzeczy:) a Ty sie tym chyba najbardziej interesujesz z tego co zauważyłam:)

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

całe zamieszanie jest przez te dwa tweety Lucy, ktore napisala kilka dni temu. w pierwszym napisala, ze skontaktowal sie z nia gosc, ktory jest zainteresowany wskrzeszeniem Xeny, ale nie wiadomo w jakiej formie: moze serialu, moze filmu, moze kreskowki, moze czegokolwiek o czym nie mamy pojecia. w drugim, troche studzila nadzieje, bo napisala, ze caly czas istnieje problem z licencja. prawdopodobnie wiec Xena powroci w jakiejs formie, ale jesli nie dogadaja sie z Universal Pictures to bedzie pod inna nazwa. Lucy takze nie napisala nic o jej ewentualnym uczestnictwie w tym "wskrzeszeniu" ani o uczestnictwie Renee i kogokolwiek ze starej obsady. nie wiemy tez kim jest ten "facet". nie spodziewam sie jakichs cudow w postaci filmu ze stara obsada, ale fani się pozytywnie nabuzowali. zreszta nie tylko. o tych tweetach pisalo kilkanascie portali filmowych na calym swiecie, wiec im wieksze zainteresowanie tym bardziej Universal bedzie chcial na tym ugrac pieniadze i moze w koncu pozwoli komus wykorzystac licencje Xeny. fani oczywiscie chca zeby to byl film pelnometrazowy z Lucy, Renee i moze czescia starej obsady i codziennie pisza na stronach Universal o tym.
podsumowujac: prawdopodobnie Lucy nie miala na mysli tego, co chca wszyscy, czyli filmu, ja stawiam bardziej na jakas kreskowke. ale to wersja najbardzie pesymistyczna. moze chodzi o cos wiecej, ale z powodow prawnych nie chciala zbytnio wzbudzac nadziei piszac, ze to bedzie film, ale skoro ktos podjal temat zawsze jest szansa. im wiecej fanow bedzie naciskac na Universal tym zwiekszaja sie na to szanse. tym bardziej teraz, po tych tweetach. w kazdym razie sledze rzecz na biezaco i na pewno napisze, jak bedzie wiadomo cos wiecej. choc pewnie wtedy to juz o tym filmweb napisze xD

ocenił(a) serial na 7
s_w

tak tez myslałam xd mam nadzieje ze to wszystko wypali

ocenił(a) serial na 10
s_w

ehe film czy serial to prawie to samo tylko do filmu jeszcze musza dac herculesa mordeczko:D

Regan_McLeod

Tak, nie lecą one po kolei ponieważ opuścili 1 odcinek 3 sezonu ,więc go puścili w środę ,ale od poniedziałku powinno lecieć wszystko normalnie czyli 1 odcinek sezonu 4 ...

paulinam1998r

Co aż tak młoda osoba robi na forum Xeny ?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ona nie jest az tak mloda;:DD:

hercules38

Jak to nie .. ?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no nie;D

hercules38

Ty chyba lubisz małolaty ...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no jasne :D

SzymonS1

A skąd ty wiesz ile mam lat ? Może nie jestem wcale taka "młoda" ;P

paulinam1998r

Sądząc po nicku to o ile potrafię dobrze liczyć ... czekaj .. masz 15 lat !

Regan_McLeod

odcinki lecą tylko na tv Puls, może na innym kanale? I w jakich godzinach/który odcinek teraz emitują? Chętnie bym obejrzała, najlepiej jakoś od początku :D trochę odświeżyć pamięć :))

ocenił(a) serial na 10
Giedrys

teraz na tv puls leci sezon 4, dziś był 3 odcinek. są od pn do pt o 18.00, powtorki o 8.00. od poniedzialku bedą lecialy o 16.55, powtorki bez zmian

Giedrys

Tylko na pulsie o 17:55, obecnie leci 4 sezon , kolejny nowy widz ?!

SzymonS1

aaa dziękuje bardzo za odpowiedź :)) zgadza się :D tylko muszę nadrobić te kilka sezonów szybko, chyba będę musiała oglądać po nocach :o

Giedrys

Koniecznie musisz obejrzeć w szczególności te odcinki z Callisto ...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

A jak już mowa o Calisto to pojawi się jeszcze?

lukasz16

Tak ale to już nie będzie stara, dobra (czyt. zła) Callisto ..

ocenił(a) serial na 7
SzymonS1

na początku pojawi sie jeszcze jako zła Callisto bo miedzy innymi ona przyczyniła sie do smierci Xeny xd

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

Dzięki ,a w którym pojawi się teraz odcinku tego sezonu?

ocenił(a) serial na 7
lukasz16

The Ides of March, jest to przed ostatni odcinek, i jeszcze w Fallen Angel xd

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

jeszcze bd w nasiona wiary 5 sez odc 9 :D:D:Dwidac jacy madzy jetescie ;:D:d:

hercules38

Powitać prezesa forum

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

dobra nie pdoneicaj sie koles;D

ocenił(a) serial na 7
hercules38

napisałam tylko najbliższe odcinki xd nie miałam zamiaru wymieniac wszystkich w jakich wystapi xd

angel94_filmweb

echem ryjeczku ..

angel94_filmweb

troll ?!

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

musisz i tak nie wiesz :D i mzoe bys zaczela odp na fb

hercules38

Aa teraz się wydało przed wszystkimi że cie olewa na facebooku ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

nie pyslkuj koles i to nie twoja sprawa

hercules38

Dostał kosza (buahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ...)

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

jakiego kosza ja mam kogos tylko do niej pislaem ;p

hercules38

Ale składałeś niemoralną propozycje Andżelice ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

chyba cie dupa swedzi nic jej nie sklaladalem xd

hercules38

Wiem że składałeś po sam czytałem ten wpis, mam zacytować?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

jasne

hercules38

Wstydzę się pisać takie sprośne rzeczy ! ty mały świntuchu, erotomanie ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

jestesz tepy ja nic nie psialem tylko mwoilem by zaczela odp cioto ;D

hercules38

Uuu .. teraz to już sobie w zupełności zapracowałeś na bana ,jak jeszcze raz podskoczysz to powiem Andżelice to co mi napisałeś ,tzn. co robisz pod kołdrą patrząc na jej zdjęcia z facebooka .. sprośny świntuchu !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ty chyba jestes chory sam tak robisz osle i cchesz na innego zwalic by cb nikt nie poderzewal zboczencu lol xd xd

hercules38

Akurat .. czekaj ja i tak Andżelice powiem ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ze trzepiesz konia przed nia lol