Czy ktoś wie, który odcinek dzisiaj leci na tv Puls bo dają chyba nie pokolei? Pozdrawiam.
Był to 1 odcinek 3 sezonu, którego prawdopodobnie wcześniej nie puścili (dlatego teraz to nadrobili) W poniedziałek powinien już być odcinek 4 sezonu.
dzisiaj byl e1s3, ale tylko dlatego, ze sie pomylili na poczatku, bo zaczeli sezon od 2 odcinka, a o 1 zapomnieli i dzis to odrobili, czym u mnie tv puls ma plusa:p a jutro juz normalnie e1s4
Jutro na pewno nie będzie Xeny ( bo jest święto), dopiero w poniedziałek 3 czerwca będzie 1 odcinek 4 sezonu.
słuchaj orientujesz sie czy Xena naprawde powraca?? Zauwazyłam duzo wpisów na funpage Lucy ze jest cos na rzeczy:) a Ty sie tym chyba najbardziej interesujesz z tego co zauważyłam:)
całe zamieszanie jest przez te dwa tweety Lucy, ktore napisala kilka dni temu. w pierwszym napisala, ze skontaktowal sie z nia gosc, ktory jest zainteresowany wskrzeszeniem Xeny, ale nie wiadomo w jakiej formie: moze serialu, moze filmu, moze kreskowki, moze czegokolwiek o czym nie mamy pojecia. w drugim, troche studzila nadzieje, bo napisala, ze caly czas istnieje problem z licencja. prawdopodobnie wiec Xena powroci w jakiejs formie, ale jesli nie dogadaja sie z Universal Pictures to bedzie pod inna nazwa. Lucy takze nie napisala nic o jej ewentualnym uczestnictwie w tym "wskrzeszeniu" ani o uczestnictwie Renee i kogokolwiek ze starej obsady. nie wiemy tez kim jest ten "facet". nie spodziewam sie jakichs cudow w postaci filmu ze stara obsada, ale fani się pozytywnie nabuzowali. zreszta nie tylko. o tych tweetach pisalo kilkanascie portali filmowych na calym swiecie, wiec im wieksze zainteresowanie tym bardziej Universal bedzie chcial na tym ugrac pieniadze i moze w koncu pozwoli komus wykorzystac licencje Xeny. fani oczywiscie chca zeby to byl film pelnometrazowy z Lucy, Renee i moze czescia starej obsady i codziennie pisza na stronach Universal o tym.
podsumowujac: prawdopodobnie Lucy nie miala na mysli tego, co chca wszyscy, czyli filmu, ja stawiam bardziej na jakas kreskowke. ale to wersja najbardzie pesymistyczna. moze chodzi o cos wiecej, ale z powodow prawnych nie chciala zbytnio wzbudzac nadziei piszac, ze to bedzie film, ale skoro ktos podjal temat zawsze jest szansa. im wiecej fanow bedzie naciskac na Universal tym zwiekszaja sie na to szanse. tym bardziej teraz, po tych tweetach. w kazdym razie sledze rzecz na biezaco i na pewno napisze, jak bedzie wiadomo cos wiecej. choc pewnie wtedy to juz o tym filmweb napisze xD
ehe film czy serial to prawie to samo tylko do filmu jeszcze musza dac herculesa mordeczko:D
Tak, nie lecą one po kolei ponieważ opuścili 1 odcinek 3 sezonu ,więc go puścili w środę ,ale od poniedziałku powinno lecieć wszystko normalnie czyli 1 odcinek sezonu 4 ...
odcinki lecą tylko na tv Puls, może na innym kanale? I w jakich godzinach/który odcinek teraz emitują? Chętnie bym obejrzała, najlepiej jakoś od początku :D trochę odświeżyć pamięć :))
teraz na tv puls leci sezon 4, dziś był 3 odcinek. są od pn do pt o 18.00, powtorki o 8.00. od poniedzialku bedą lecialy o 16.55, powtorki bez zmian
aaa dziękuje bardzo za odpowiedź :)) zgadza się :D tylko muszę nadrobić te kilka sezonów szybko, chyba będę musiała oglądać po nocach :o
na początku pojawi sie jeszcze jako zła Callisto bo miedzy innymi ona przyczyniła sie do smierci Xeny xd
jeszcze bd w nasiona wiary 5 sez odc 9 :D:D:Dwidac jacy madzy jetescie ;:D:d:
napisałam tylko najbliższe odcinki xd nie miałam zamiaru wymieniac wszystkich w jakich wystapi xd
Uuu .. teraz to już sobie w zupełności zapracowałeś na bana ,jak jeszcze raz podskoczysz to powiem Andżelice to co mi napisałeś ,tzn. co robisz pod kołdrą patrząc na jej zdjęcia z facebooka .. sprośny świntuchu !
ty chyba jestes chory sam tak robisz osle i cchesz na innego zwalic by cb nikt nie poderzewal zboczencu lol xd xd