PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26340
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

hej

ocenił(a) serial na 7

Mam prośbę, możecie mi powiedzieć co było dziś w odcinku? Kurcze spóźniłan się na pierwsze 7 minut i później już nie wiedziałam o co chodzi..ona cofnęła się w czasie czy jak?

angel94_filmweb

Można tak stwierdzić stało się tak SPOJLER (ponieważ na początku zabiła młodego chłopaka, a chciała aby żył), ale cofnęła się do czasu kiedy żył jej młodszy brat mogła w nim pozostać, ale miała warunek aby nie przelać krwi.

PS: Mam nadzieję, że nie pogmatwałam tego :)

Mam takie pytanie wie ktoś z którego odcinka jest zdjęcie http://www.filmweb.pl/serial/Xena%3A+wojownicza+ksi%C4%99%C5%BCniczka-1995-94864 /photos#picture-24?

ocenił(a) serial na 10
aneciora11

To jest kadr z odcinka 2x10 The Xena Scrolls

angel94_filmweb

Spoiler. Na początku Xena zabija młodego chłopaka , w świątyni Moiry dają życie chłopcu pod warunkiem że Xena nie przeleje ani jednej kropli krwi i cofają ją w czasie ale rzeczywistość jest inna. Matka Xeny nie żyje ale za to brat żyję , Xena postanawia nie walczyć. Resztę widziałaś. A co do spraw technicznych to serial jak na razie nadawany w formacie 4x3 , jeśli nie chcecie mieć grubych postaci to lepiej przełączyć TV na format 4x3 , lepiej mieć pasy po bokach ekranu niż zniekształcone postacie. Może dalsze sezony będą w formacie 16x9.

6058145

Co do tego formatu to zgadzam się u mnie Gabriella wygląda jak słoń :P

ocenił(a) serial na 7
6058145

Ooo Dzieki;d Juz wiem o co chodzi. Ale odcinek naprawde ciekawy:)