PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10035410}

Zło absolutne

Choiakui ak
2023 -
8,2 650  ocen
8,2 10 1 650
Zło absolutne
powrót do forum serialu Zło absolutne

Jestem pod wrażeniem. Już dawno nie było tak dobrej dramy. Gra aktorska i scenariusz na najwyższym poziomie, swietnie oddany klimat tamtych lat. Historia wciąga i ani na chwilę nie można się nudzić i być pewnym jak to się skonczy. Nie jest to kolejna netflixowa papka typu zobacz, zapomnij. Mam wrażenie że koreańskie produkcje są coraz lepsze i podnoszą poprzeczkę bardzo wysoko a ta drama jest tego dowodem

Anna_Anna_5

Vincenzo czy Squid Game to były seriale typu zobacz zapomnij? Albo Itaewon Class ?

komarrek27

Itaewon Class jak dla mnie bez szału. Drama, którą obejrzałam raz i raczej nie obejrzę drugi. Po ostatnim odcinku też bez kaca dramowego. Przyjemna, ale momentami przewijałam.

Vincenzo, Squid Game TOP

pchcn

Są różne gusta. Nota serialu na filmweb 7.8

pchcn

Ale może sama coś polecisz? Nie żebym mógł zjechać z gory na dół w ramach rewanżu, tylko raczej dlatego ze chetnie bym obejrzal cos dobrego. Wiesz takiego, żeby odczuwać radość po seansie.

ocenił(a) serial na 9
komarrek27

Koreańskie ... Alchemia Dusz, dwadzieścia pięć i dwadzieścia jeden, lub z podobnej mańki "stranger"

ocenił(a) serial na 10
komarrek27

Żeby była radość po seansie to "it's ok not to be okay" polecam. Alchemię też ale oba sezony. A także "Ulotna miłość" (Love all play) - mój top z 2024, że świetną muzyką od której nie mogę się odczepić. Pokochałam też Lovely runner I True beauty w tym roku.