PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102208
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Kto obejrzal calosc od poczatku do konca ? bo ja tak :-)

nikodemdb

ja planuje :)

nikodemdb

Ja też :) 202 odcinki zaliczone :)

nikodemdb

Całość na raz??? OO
Przecież to 134-godzinny maraton - bite 5 dni bez przerwy, nawet na reklamę. :)

Khaosth

Nie szkodzi. Ja z kumplem zrobiliśmy sobie dwuipółdniowy maraton. Jak się chce, to można! Choć przyznam, że 5 dni mógłbym nie wytrzymać. ;

topanaris

O ja pier... A ponoć to ja długo siedzę przed komputerem :D

topanaris

Po obliczeniach moich i chłopaka i obejrzeniu w zasadzie z dużymi przerwami wszystkich sezonów i filmów Z archiwum X nie byłeś w stanie obejrzeć wszystkich sezonów w dwa i pół dnia. Nawet gdyby serial trwał 40 minut, a trwa 45 minut to zeszło by wam 90 godzin, czyli lekko ponad 3 dni. Doliczając przerwę na toaletę, jedzenie i oczywiście filmy "Z Archiwum X" jest to więc niewykonalne. Przykro mi, ale własnie zaliczyłeś wtopę:)

dark_light9

Ale jemu chyba chodziło o to, że przez tyle oglądali (ileśtam odcinków) a nie, że tyle im zajęło obejrzenie wszystkich :P

Khaosth

Obejrzeć na raz to rzecz niemożliwa.Poza tym byłoby to straszne marnowanie cennego czasu..

nikodemdb

jak będe miał wszystkie sezony na dvd, bo na razie mam 4;)

istvanv1

sezon 6 start:)

hehe;)

nikodemdb

Na raz to nie...:) Ale bywało po 6-7 odcinków dziennie.

karas303

Tzn ja mialem na mysli jakis okreslony czas, ciaglosc tego ogladania a nie maraton tygodniowy :-)

nikodemdb

Nie, skaczę po odcinkach.

nikodemdb

Zatrzymałam się chyba gdzieś w sezonie 6. Ale odc. z Chupacabrą już był - największa trauma mojego dzieciństwa, nie jakieś tam Buki. :D

inacomito

El Chupacabra:D

nikodemdb

Ja :)

nikodemdb

Aj i owszem, właśnie obejrzałam ostatni odcinek. Jak dla mnei serial wybitny nie jest i powinno być ewidentnie podział oceny na odcinki fabularne i niefabularne:P

nikodemdb

jestem w trakcie, kończę piąty sezon ;)