Pierwszy sezon naprawdę mnie wciągnął i moment go obejrzałem. Teraz zacząłem drugi. Jestem bardzo zadowolony. Każdy odcinek mnie wciąga. Oglądałem go jak byłem mały i bałem się, że serial nie spodoba mi się tak bardzo obecnie, że wtedy był lepszy przez pryzmat dzieciństwa. Ale nic bardziej mylnego. Polecam oglądać od pierwszego sezonu.
Nie śpiesz się tak bo będziesz żałował, że tak szybko obejrzałeś :P
Ja oglądam go od września, a nie raz było tak, że cały sezon w weekend obejrzałem.
Pierwszy sezon obejrzałem w jakiś miesiąc, więc jeśli utrzymam tempo to jeszcze 8 miesięcy oglądania, więc nie jest źle :) i łatwo się mówi nie oglądaj tak szybko. Kończy się odcinek i odpalam drugi, bo serial wymiata. Teraz dopiero zwróciłem uwagę jak silna więź wytworzyła się między Scully i Foxem :)
Zobaczysz co się będzie działo potem to się zdziwisz ;>, ja pierwszy sezon oglądałem 3 miesiące (od września), a teraz oglądam ostatni odcinek 8 sezonu więc :D
Epizod 4 sezonu pierwszego to mistrzostwo wpasowania i zakończenia ze sławnym cytatem "I want to believe", który później pojaiwa się jeszcze w wielu odcinkach ;)
Skończyłem właśnie 20 odcinek drugiego sezonu :) ogólnie oglądam jak mogę, jak mam czas, a z tym różnie bywa, ale dobrze jest i serial jest mega! A uwielbiam Zagubionych, Skazany na śmierć, nawet podobał mi się pierwszy sezon Walking Dead, ale Z archiwum X wymiata.
:):):) no to bardzo się cieszę, w końcu kultowy serial wypada znać :):)
i tak jak ktoś wyżej napisał, nie śpiesz się z oglądaniem bo za szybko obejrzysz :D:D.
20 odc 2 sezonu :P:P - mogę powiedzieć, że to dopiero początek
Pozdrawiam
Ja też oglądam od początku i aktualnie jestem na 3 sezonie - 17 odcinek :)
A każdy sezon ma w sobie perełki.
Jak na razie III sezon ma ich najwięcej (zwłaszcza odcinki 1-6)
pozdrawiam ;-)
Jak lubicie "Archwium x" polecam wam także "Miasteczko Twin peaks". Krótsze, ale wyższy poziom.
"Z Archiwum X"
Zapraszam do polubienia nowej strony na facebooku!
Pozdrawiam ;)
https://www.facebook.com/ZArchiwumXserial
Mało czasu niestety miałem ostatnio i tylko jeden odcinek obejrzałem ;) ale dobrze jest. Ach, ta Scully :)) :*