Szukam dwoch odcinkow bo zanim obejrze wszystkie sezony to troche minie:P a pamietam jak bylem maly i lecialy w tv.
1 w jednym cos sie dzieje w starej fabryce i okazuje sie, ze tam sa jakies pomieszczenia czy drzwi. zwiazane chyba z kosmitami
2 w nastepnym statek kosmiczny i pustynia
Wiem, ze nie duzo ale tyle tylko pamietam, i dziekuje za pomoc.
hmmm .... co do 1. Kitsunegari 5x08, ?? wiem że było coś takiego ale nie pamietam dokładnie :)
2 to może być pierwszy film fabularny jak i odc Anasazi 2x25, The Blessing Way 3x01, The Beginning 6x01, Biogenesis 6x22, The Sixth Extinction 7x01, Within 8x01, Without 8x02 i chyba już mi nic do głowy nie przyjdzie
Mam nadzieję że choć trochę pomogłam :)
Pzdr
:)) nie spodziewałem sie az takiej szybkiej odpowiedzi i obejrzalem te odcinki. 2 to te Within 8x01, Without 8x02 a ten 1 to może to był film? heh musze wszystkie obejrzec i dziekuje za pomoc i za mega pamiec:D
Kurcze stara fabryka i kosmici ??? hmmm ... coś mi świta ale nie pamiętam dokładnie :):)
Nie ma za co polecam się na przyszłość :):)
Pzdr Kam
Nie wiem czy dobrze myślę, ale co do 1 to może być Talitha Cumi 3x24, Nisei 3x09,
Nie wiem nie wiem czy to jest taki odc że to jest stara fabryka jak pisałeś na wolnej przestrzeni i tam Mulder znalazł akta o uprowadzonych (min. Samanthy i Scully tam) i Scully w tunelu takim zobaczyła kosmitę???
Obejrzane ale jednak to nie te:( widze, ze maniaczka z Cierbie:D wszystkie bardzo podobne do tego co mam w glowie, ale co wiecej moge napisac, Fox albo Scully przyjezdza samochodem wieczorem gdzies do odleglej fabryki czy budynku. W srodku jest bardzo ciemno i okazuje sie, ze sa jakies drzwi i dalej brak pamieci:(
na 99% to jest któryś z odc mitologicznych i na bank w 3 sez spróbuj jeszcze Paper Clip 3x02
wiesz co bo sama ciekawa jestem :):)
Rozwikłałaś moją zagadkę z dzieciństwa, tylko teraz jeszcze sam znajde odcinek w ktorym SCully slucha w lesie zespolu Haloween a Mulder jest zdziwiony tym:D pozdrawiam:D
a tego to nie pamiętam :):) coś mi świta, że Scully śpiewała Mulderowi piosenkę, żeby on wiedział że nie zasypia :):)
bo w lesie szukali jakiegos niewidzialnego stworzenia w lesie :):)
Haha nie to na pewno nie ten odcinek:D tamten chyba byl jednym z pierwszych sezonow. Na razie ogladam sezon 2 caly wiec jeszcze duzo przede mna. A w tamtym odcinku ona wlacza radio czy kasete w samochodzie moze na 2 sekundy wiec ciezko zapamietac:D pozdrawiam i dzieki za czas i za odzyskanie wspomnien:D
no ten o którym ja myślę jest z 5 sez :):) a tego o którym Ty mówisz to totalnie nie pamiętam proszę o info, który to odc. :):)
No to miłego oglądania :):)