PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102204
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Urwalo mi kilka minut od konca..

SPOILER

Urwalo mi wtedy gdy chcieli obciąc Danie łeb.

Al_Bundy

SPOILER
========
w ostatniej chwili zjawia się Fox.. strzela dwukrotnie w plecy ziomeczkowi z toporkiem.. reszta zgromadzenia rozbiega się we wszystkie strony tratując przy tym kolesia(chyba właściciel fabryki), który celował w Muldera. Fox uwalnia Dane, ściąga maskę trupowi- okazuje się ze to policjant.
Na koniec zamykają przetwórnie+ wyjaśnienia, że Walter Chaco kiedyś przeżył wypadek lotniczy i przebywał jakiś czas z plemieniem kanibalów w Nowej Gwinei. Wspomniano też o tym, że w chwili śmierci miał 93 lata i nie znaleziono jego szczątków.

AsieKoo7

Czyli zjadanie ludzi faktycznie przedluzalo zycie? Ogólnie to nie ogladalem tego odcinka uwznie bo cos robilem na poczatku.. Wiem, że mu córka zginela a on sam hodowal kurczaki.. Ogólnie niektóre odcinki mi przynudzaly do polowy 2 sezonu.. później zaczely sie robic ciekawsze. Pierwszy sezon oraz wiekszosc 2 ogladalem dosc nieuwaznie.

Al_Bundy

Zasugerowano, że tak jest ale dowodów na to niestety nie zdobyli, bo archiwum zostało spalone wraz z aktami urodzenia. Wnuczka Chaco zginęła, bo zaraziła się jakaś chorobą.Te chorobę wykryto u 27 mieszkańców, wiec stwierdzono, ze jedyna mozliwoscią zarażenia było zjedzenie osoby chorej.

W każdym sezonie odcinki są tak zróżnicowane, że znajdzie się zarówno kilka świetnych jak i kilka nudnych.

AsieKoo7

Teraz jest wiecej dobrych (w 3 sezonie) niz zlych.