PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766273}

Zabójcza broń

Lethal Weapon
2016 - 2019
7,5 4,5 tys. ocen
7,5 10 1 4541
7,3 3 krytyków
Zabójcza broń
powrót do forum serialu Zabójcza broń

I myślałem że będzie gorzej.... Zdecydowanie lepiej niż Godziny Szczytu, przynajmniej czuć chemie między bohaterami....

ocenił(a) serial na 9
mocherman

Już prawie olałem ten serial, ale jak się cieszę, że jednak dałem mu szansę! Pilot naprawdę dobry. Jest dobre tempo, akcja, humor, a nawet się trochę wzruszyłem parę razy. A najważniejsze, że jest chemia pomiędzy Martinem, a Rogerem. Czekam na więcej. Tylko szkoda, że pewnie mało osób będzie oglądać, co zaowocuje cancelem znając Foxa.

ocenił(a) serial na 8
MatiZ_3

No miejmy nadzieje że jednak nie anulują serialu, ale faktycznie fox jest z tego znany. W każdym bądź razie, podobnie jak Ty czekam na więcej.

mocherman

czy pilot jest gdzieś dostępny z napisami??? Od premiery szukam i wszędzie tylko ang wersja

mocherman

Nie miał bym nic przeciwko Zabójczej Broni 5 to na początek. A jak wypadło podejście do serialowej wersji (choć jeden serial już był a mianowicie "Gorączka w mieści"), moim zdaniem ani dobrze ani źle. Cały odcinek to tak naprawdę 70 % filmu, główni bohaterowie są w porządku ale nie ma tej dzikości Riggsa ani powściągliwości Rogera. Jest dużo lepiej niż w przypadku słabego "Rush Hours" ale to nie to.
Jak dla mnie 3,7/6

patryks83

czy pilot jest gdzieś dostępny z napisami??? Od premiery szukam i wszędzie tylko ang wersja

mocherman

Zgadzam się, 'Rush Hour' to było jakieś nieporozumienie, natomiast 'Lethal Weapon' - o dziwo - mnie cholernie zaskoczyło. Casting na Riggsa mi nie leżał od samego początku ale obejrzawszy pilot mam wrażenie, że wstrzelili się idealnie. Co ciekawe, Wayans to wg mnie perełka obsadowa i nie spodziewałem się, że przypasuje mu taka rola (a nawet powiem więcej: Roger w jego wykonaniu jest mniej 'gamoniowaty' niż filmowy = świetne podejście zważywszy na aktora, wg mnie). Jak MatiZ_3 napisał: 'dobre tempo, akcja, humor' a nawet sceny, gdzie można się wzruszyć. Jak zachowają ten poziom to będzie się sympatycznie oglądać.

matiiii

ocenił(a) serial na 8
Marcin_Kunert

Kolego musisz czekać, prędzej czy póżniej ktoś przetłumaczy....