Jak dla ciebie dialogi byle slabe to poczekaj na polskie napisy albo wez sie za nauke angielskiego bo chyba nie za duzo zrozumiales.odemnie zadluzona 7.
Przyzwoita gra aktorska (chociaż widziałem lepsze) scenariusz trzymający się kupy z kilkoma bardzo zabawnymi momentami. Trochę eksplozji, trochę pościgów, dla każdego coś miłego. Po oglądnięciu dwóch odcinków muszę powiedzieć ze serial rokuje jak najlepiej. Nie ma puki co nie ma ani jednego geja lub lesbijki, a za to jest normalna rodzina wiec najpewniej w stanach szybko spadnie z anteny - oni tam już maja niezdrowo pokiełbaszone we łbach pod tym względem.
Drugi odcinek podobał mi się jeszcze bardziej. Oglądać to to sama przyjemność. Wszystko jest idealnie wyważone: akcja, dramat, humor. Daje mi te same emocje, które czułem oglądając filmy.
Jestem już po 3 odcinku i wcale nie jest lepiej, ale też nie jest gorzej, po prostu ten serial ani nie robi kroku w przód ani w tył. Brak takiej postaci Joe Pesci która dodała by trochę poczucia humoru. Sceny akcji wychodzą najlepiej, niestety te obyczajowe i melodramatyczne to wielka pomyłka.
Moja ocena 3,7/6 (za wszystkie trzy odcinki).
He He He Ha Ha Ha He He He...wybacz innego zdania nie mogłem zlepić pisząc ten komentarz.
Nie wiem, czy zgodziłbym się z Twoją opinią, ale i tak wolę nie psuć sobie wrażenia, że jakiś słaby serial próbuje się podpiąć pod rewelacyjną trylogię LW... Dlatego do dziś tego nie ruszyłem i wcale nie zamierzam.