PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766273}

Zabójcza broń

Lethal Weapon
2016 - 2019
7,5 4,5 tys. ocen
7,5 10 1 4529
Zabójcza broń
powrót do forum serialu Zabójcza broń

fatalna gra aktorów, słabe dialogi, słaba realizacja.

ocenił(a) serial na 8
Marek84

No ja sie nie zgodze, i za bardzo nie wiem co masz do realizacji....

ocenił(a) serial na 7
Marek84

Jak dla ciebie dialogi byle slabe to poczekaj na polskie napisy albo wez sie za nauke angielskiego bo chyba nie za duzo zrozumiales.odemnie zadluzona 7.

ocenił(a) serial na 8
Marek84

Przyzwoita gra aktorska (chociaż widziałem lepsze) scenariusz trzymający się kupy z kilkoma bardzo zabawnymi momentami. Trochę eksplozji, trochę pościgów, dla każdego coś miłego. Po oglądnięciu dwóch odcinków muszę powiedzieć ze serial rokuje jak najlepiej. Nie ma puki co nie ma ani jednego geja lub lesbijki, a za to jest normalna rodzina wiec najpewniej w stanach szybko spadnie z anteny - oni tam już maja niezdrowo pokiełbaszone we łbach pod tym względem.

ocenił(a) serial na 9
kombajn2_filmweb

Drugi odcinek podobał mi się jeszcze bardziej. Oglądać to to sama przyjemność. Wszystko jest idealnie wyważone: akcja, dramat, humor. Daje mi te same emocje, które czułem oglądając filmy.

ocenił(a) serial na 7
Marek84

Żartujesz?! Nie widzę lepszego zastępstwa dla Gibsona i Glover

Marek84

Jestem już po 3 odcinku i wcale nie jest lepiej, ale też nie jest gorzej, po prostu ten serial ani nie robi kroku w przód ani w tył. Brak takiej postaci Joe Pesci która dodała by trochę poczucia humoru. Sceny akcji wychodzą najlepiej, niestety te obyczajowe i melodramatyczne to wielka pomyłka.
Moja ocena 3,7/6 (za wszystkie trzy odcinki).

ocenił(a) serial na 8
Marek84

Jest klimat filmu, aktorzy tez daja rade.

użytkownik usunięty
Marek84

He He He Ha Ha Ha He He He...wybacz innego zdania nie mogłem zlepić pisząc ten komentarz.

Marek84

Nie wiem, czy zgodziłbym się z Twoją opinią, ale i tak wolę nie psuć sobie wrażenia, że jakiś słaby serial próbuje się podpiąć pod rewelacyjną trylogię LW... Dlatego do dziś tego nie ruszyłem i wcale nie zamierzam.

Ziomaletto

Właśnie tylko skąd wiesz że jest słaby, co po podpinania się to fabularnie na pewno tego nie robi .

buterfly

"co po podpinania się"

To jakiś szyfr jest czy ki czort?

Ziomaletto

Zwykły błąd - Chyba nie trudno się domyśleć o co chodzi .

użytkownik usunięty
Ziomaletto

gagi są fajne, a serial można traktować jako osobną produkcję, bo nawet się w trakcie oglądania nie pamięta o filmach.