Zgadzam się, bardzo udany serial i-podobnie-tez czekam na drugi sezon. "Lokalna" premiera ma odbyć się jeszcze w tym roku, ale my poczekamy trochę dłużej ;)
Sezon drugi startuje 12 maja na platformie S4C i będzie kontynuowany w BBC sieć (kanały TBC) w lecie. Kiedy trafi do nas, trudno powiedzieć.
Halo pogodno_2 a ja miałam nadzieję ,że nie będzie 2 go sezonu bo serial więcej niż słaby
spotykamy się co jakiś czas na tym portalu przy okazji różnych seriali i jak dotąd miałyśmy podobny gust filmowy i chętnie korzystam z Twoich podpowiedzi ,jednak tym razem zdecydowanie się różnimy.Obejrzałam ten serial i powiem tak -Scenariusz totalnie niedopracowany wręcz naiwny jednak w moim odczuciu największą wadą tego serialu jest mierna gra aktorska Ewe Myles czyli głównej postaci.Jest niezwykle irytująca ,ma zbyt przerysowaną mimikę i teatralne wręcz gesty , jej postać jest niespójna i chwilami zachowuje się jakby była lekko stuknięta.Żenujący jest jej poziom jako prawniczki ,że nie wspomnę iż po paru dniach nagle zakochuje się w bandycie Steve( no bez przesady ) a tak bardzo kochała męża.Końcówka naciągana i bez sensu....
Pozdrawiam serdecznie:-)))))
Ha, ha, ha, ta zacna korespondencja jest przykładem, że można się różnić-jak na płeć przystało-pięknie. Bardzo Cię przepraszam w imieniu producentów za drugi sezon. Nie będę udawać, ze się nie cieszę, więc zwalniam Cię z obowiązku obejrzenia, a ja-dla równowagi-obiecuję zdać żołnierską relację po skonsumowaniu dzieła. Czy taki dil pasuje Szanownej Przedmówczyni? ;)
Pozwalam sobie napisać, choć wiadomość nie do mnie to jednak pod moim pytaniem :) ludzie sa przecież różni, czemu by więc postac nie miałaby być taka a nie inna? Kobieta wykształcona, matka 3 dzieci która już od dłuższego czasu przebywa w domu matkujac sobie wygodnie nagle traci grunt pod nogami. Znika mąż którego tak bardzo kochała, być może popełnił samobójstwo zostawiając ja z 3 małych dzieci z zadłużona firma. Nagle okazuje się że mąż nie był taki idealny i wspaniały, miał mroczne sekrety, zdradził ja,wychodzą rodzinne sekrety a żeby było mało problemów pojawia się upierdliwa policjantka, chcą jej odebrac dzieci (chociaż nie jestem zbytnio wrażliwa odkąd sama zostałam matką muszę przyznać że uronilam lze bezsilności kiedy zabrali jej dzieci) i reszta kwiatków. Co więc w tym dziwnego że kobieta zachowuje się jak swirnieta momentami. Jest wściekła, załamana, ma żale... Co w tym dziwnego że nagle czuje coś do faceta który próbuje jej pomóc po tym jak mąż narobił świństw i nawial, być może to jeszcze nie miłość tylko wdzięczność :) Czekam na ten 2 sezon. Pozdrawiam :)