PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180987
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Ten film jest jedną z największych bzdur jakie nakręcili dla głupich mas. Każdy ogląda zagubionych 1 sezon, z ciekawości obejrzałem prawie cały sezon, potem streszczenie i co? I nic. W tym filmie nie wiadomo było właściwie o co chodzi. Włączam jeden z pierwszych odcinków a tam ten czorny księżulo zostaje zabity w tym momencie przez jakąś czarną masę. I was like wtf? podziękowałem w tym momencie, zaczęło się odcinanie kuponów. Pozdrawiam zmechanizowane społeczeństwo łykające takie szity

ocenił(a) serial na 9
Discoman

Jest bardzo dużo fajnych seriali ale jak na razie lepszego od Losta nie oglądałem takim porównywalnym arcydziełem może by jedynie Dragonball - lepszej serialu animowanego chyba też już nie będzie, szkoda że nie będzie kontynuacji ;/ tylko jakiś marny film w kinach jak widziałem trailery to aż mi się nie chce do kiną isc ale z sentymentu do Dragonballa się przejdę :).Uwielbiam też serial Boston Public cudo przyjemnie się ogląda do obiadu, a z komediowych to Świat Wedłuch Bundych trafiają w mój ironiczny humor nie ma przerysowanego taniego amerykańskiego poczucia humoru jak to jest w Friendsach jakoś nigdy nie przypadł mi ten serial do gustu parę śmiesznych scen jest w każdym serialu ale jako całokształt nie przepadam, co do 'różowych lat 70' to rzeczywiście całkiem spoko serialik ale też nigdy nie oglądałem regularnie kilka odcinków widziałem i mnie nie wciągnęło.Aha i jeszcze Chirurdzy zawsze jak natrafię w TV to oglądam z przyjemnością i zaciekawieniem.
A widziałeś kiedyś w tym serialu żeby Jin umarł ? Bo ja nie przypominam sobie takiej sceny i przypominam że to jest serial fantastyczno – przygodowy, więc jak na taki gatunek serialu to i tak scenarzyści się wywiazują znakomicie ze wszystkich nieprawdopodobnych sytuacji mianowicie jeśli chodzi o Locka to jest ona wybrańcem i jego cudowne ożywienie na wyspie musiało nastąpic zresztą jak będziesz oglądał w dalszym ciagu ten serial to myslę że scenarzysci nam doskonale ukaża o co chodzi z mocami wyspy i dlaczego uzdrawia niektóre osoby a niektóre przez nią giną i dlaczego np. Rochard Alpert żyje wiecznie i się nie starzeje a więc zapraszam do oglądania :P
A co do tego telefonu an wyspie w '77 roku to co w tym dziwnego.... Po raz pierwszy telefon z tarczą do wybierania numerów użyto w 1896 roku, a telefon z przyciskami w 1963 roku a z tego względu że Dharma była super zaawansowaną technologicznie organizacją jak na tamte czasy to nie widze w tym nic nadzwyczajnego.
Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
szymon367

No i co z tego, że był telefon. A czemu nie miał być? Radzę zajrzeć do podręczników z historii i zobaczyć kiedy telefon wynaleziono.

ocenił(a) serial na 9
szymon367

W sumie większego sensu nie ma to wykłócanie się o lepsze seriale. Ja za takie uważam "Dextera", "dr House'a", "Z archiwum X", "Battlestar Galacticę" (nową), zaś niewiele gorzej mi się ogląda "4400" i "Threshold".

Takie porównania nie mają sensu, chyba że porównujemy poszczególne elementy tych seriali. Wszystkie są dobre i to jest najważniejsze, a który spodoba się nam bardziej zależy tylko i wyłącznie od naszych preferencji.

Czekam aż piąty sezon pojawi się w polskiej telewizji, ale z tego co czytam, to kiepski mi się obraz rysuje. :) Przynajmniej z "Filadelfią" udało mi się trafić. :)