PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49062
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

?????

ocenił(a) serial na 8

Kiedy go puszczom w Polsce?

kalosz23

Nigdy nie "puszczom" :D

HardkorX

Hehe. Ja słyszałem, że go puszczom tylko w puszczy:)

kalosz23

słyszałem że w grudniu mają puszczić ;D

ocenił(a) serial na 9
kalosz23

Ja też mam informacje, że serialu nie PUSZCZOM nigdy ;D

A ogólnie to odsyłam do HBO on Demand (w cyfrowych sieciach) gdzie znaleźć można pierwszy odcinek w Full HD ;)

Pozdrawiam

Quentin_Tarantino

HBO on Demand gdzie jest dostępny ten kanał ?

ocenił(a) serial na 9
holdus

To nie jest kanał tylko usługa - ja mam takie coś w UPC. Oprócz standardowego VOD (Video on Demand) mam też właśnie HBO OD :) czyli wchodzisz i sobie oglądasz co mają dostępne kiedy chcesz. Część za darmo, część za opłatą - akurat pierwszy odcinek Boardwalk Empire jest za darmo.

Pozdrawiam

Quentin_Tarantino

Co Wy gadacie, na pewno "puszczom", tylko kwestia czasu:)

ocenił(a) serial na 8
maxreal

Pierw musi cały pierwszy sezon się skończyć w USA ,a później w Polsce będą go emitować

ocenił(a) serial na 9
kalosz23

PUSZCZĄ w styczniu, ostatnio gdzieś czytałem ;)

ocenił(a) serial na 10
staszpio

W Polsce serial można oglądać od poniedziałku, 26 września w serwisach HBO OD i HBO GO. Polska,premiera telewizyjna serialu w HBO jest planowana na listopad.

ocenił(a) serial na 9
kalosz23

Pewnie w państwowej TV "puszczom" za lat kilka i "wykastrujom" w prime time jak to zrobili z "Rzymem" na jedynce swego czasu, gdy po dwudziestej straszyła wersja "bez momentów" i bez sensu. Jeśli serial dostanie/zdobędzie konkurencja prywaciarska, to pokaże go po 23, żeby nie odbierał widowni własnej produkcji jak "Mentalista" lub "Fringe". W sumie szkoda tak dobrego serialu na naszą telewizję.

ocenił(a) serial na 8
dbrzost

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,8651278,Boardwalk_Empire_juz_w_Polsce _.html znamy już premiere w Polsce

ocenił(a) serial na 9
Don_Fazito

10 styczeń w HBO - nie każdy ma :(

ocenił(a) serial na 8
dbrzost

Lepiej z napisami się ogląda:)

kalosz23

Ja widziałem, że 16 grudnia będzie pokaz przedpremierowy. Jakby ktoś był zainteresowany szczegółami to tutaj: http://www.hbo.pl/article/zakazane-imperium-ekskluzywny-pokaz-przedpremierowy_80 01

kalosz23

Lepiej niech nie PUSZCZAJOM, nie lubię reklam.

Midknight

o jakich reklamach mowisz ? z tego co wiem to HBO nie ma reklam podczas filmu

HardkorX

Chłopaczyna pomylił HBO z TVN. Tak to jest jak się za często "Majkę" ogląda.

ocenił(a) serial na 9
kalosz23

Dosłownie przed chwilą na kanale Planete widziałem polskie promo serialu. Ma on wystartować w styczniu na HBO.

kalosz23

Od stycznia w HBO, przed chwilą była reklama w tv

ocenił(a) serial na 10
maly_boniu

Na HBO On Demand jest już 4 lub 5 oddcinków. Dla niecierpliwych i uczciwych polecam .... cierpliwi obejrzą w styczniu na HBO HD (warto czekać na HD!!!) .... a nieuczciwi z szybkim internetem już obejrzeli ;P ...

sebjak76

Nieuczciwi? a może sprytni, korzystający z dobrodziejstw internetu? :D bynajmniej nie frajerzy, którzy będą czekać na łaskę polskiego HBO, które pokaże serial dopiero w styczniu LOL :D

ocenił(a) serial na 7
sebjak76

hehehe "nieuczciwi" heheheheehehe.... i pewnie jeszcze zbierasz kucyki albo pluszaki.... :D

ocenił(a) serial na 7
kalosz23

Myślę , że jak się DOWIEDZOM ( patrz - DOMYŚLOM ) , że zbyt wiele nie STRACOM jego RYCHŁOM EMISJOM , a nawet na niej ZAROBIOM , to wtedy chyba PUSZCZOM . Aczkolwiek mogę się mylić . ;) :)

użytkownik usunięty
Z3GLARZ

1/10, nawet się nie uśmiechnąłem

ocenił(a) serial na 7

chwalisz sie czy żalisz ? idź z powrotem do mamy pajacyku

kalosz23

Najwyżej go puszczom mimo uszu:-)

evula_2

Albo z dymem:D

ocenił(a) serial na 8
kalosz23

Mam nadzieje że go PUSZCZOM po nowym roku.

ocenił(a) serial na 10
kalosz23

Drugi sezon „Zakazanego imperium” będzie miał premierę w Polsce na antenie HBO już 28 listopada.

kalosz23

Nie czekaj aż PUSZCZOM z dymem twoje nerwy i poprostu sobie ściągnij:)

ocenił(a) serial na 8
kalosz23

a se popełnie milion błentuf ortograficznych