Obejrzałam właśnie i wciągnął mnie. Co prawda nie jest to kultowy Ojciec Chrzestny no ale każdy z tych filmów ma inną tematykę. Daje ocenę jak na serial bardzo dobrą. Zaczyna oglądać sezon 2. Pozdrawiam.
to koniecznie obejrzyj 2 sezon- nie zawiedziesz się bo jest o stanowczo lepszy od 1, brrrr aż się boję co będzie się działo w 3;)
Również nie mogę się doczekać. Ale czy sezon 1 lepszy od 2? Wg mnie tak jeden jak i drugi jest bardzo wciągający, z ciekawą fabułą, zwrotami akcji. Dałem ocenę 9, bo film aż tętni klimatem w bardzo pozytywny sposób (nie ma nic na siłę), bardzo fajnie przedstawiono też ruchy między "frakcjami", nie wspominając o samej grze aktorskiej (Michael Shannon jako agent van Alden i Jack Huston jako Richard Harrow - dla mnie najlepiej zagrane role).
3 sezon zapowiada się jeszcze lepiej niż 2 :D:D A to jest dziwne , patrząc na tędencję wszyskich serialu , to zazwyczaj każdy kolejny sezon jest coraz słabszyy. ALE NIE W ZAKAZANY IMPERIUM :D
Obejrzałam 2 sezon i faktycznie jest jeszcze lepszy od 2, zdecydowanie. Pozdrawiam wszystkich zwolenników gangsterskich filmów. Ach, Ponoć jest już sezon 3 ale z napisami. Nie wiem,. być może nie wytrzymam i będę oglądać z napisami, bo nie wiem kiedy będzie z lektorem,a szkoda wypaść z wątku tyle się tych filmów ogląda. Ostatnio oglądałam też gangsterski "Ostatni don" http://www.filmweb.pl/serial/Ostatni+Don-1997-33369 stary film ale ja go jeszcze nie obejrzałam, dopiero teraz.