PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49311
7,6 16 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

5 sezon fatalny początek, wieje nudą jedynie motyw z Chalkym jakoś dał rade a tak to akcja stoi, na
starego nuckego to juz sie patrzyć nie da i już chyba znudziłem się tym gównem i nie bedę już tego
oglądał, koniec kropka

użytkownik usunięty
HardkorX

to nie oglądaj i nie wylewaj tu swoich żali parówo

HardkorX

Nikogo nie obchodzi twoje zdanie, ty parówo.

ocenił(a) serial na 9
HardkorX

Ale Chlopaki zyczliwi jesteście, nie ma co. No kazdy ma swoje zdanie przecież, nie ma co sie obrażać.
Dla mnie odcinek był w porzadku. Ciekawe wprowadzenie w 5, ostatni sezon.

danset

No dokładnie typowa mentalność polaczków. Ja przecież nikogo nie obrażałem o oni wyzywają od parów. No może mają jakieś kompleksy, dzieci neo gimbaza xD

@melanzownik wypiłeś browarka bo mama pozwoliła i co ? wielki melanżownik z gimnazjum hahahah xD

ocenił(a) serial na 9
danset

Odcinek był genialny. Dobry wątek z Nuckym jak poznał Komandora i ciesze się, ze została poruszona historia Luciano. Mam nadzieje, ze wątek o nim bedzie kontynuowany. Nie ma co obstawiać za tym, ze sezon bedzie ostatnim poniewaz wszystko sie moze zmienic. Soprano mialy byc 3 sezony a doszło do 6. A Ty stul ryj parówo jak Ci sie nie podobało to wąchaj dupe.

danset

Trzymasz z parówą?!

conti01

tak, z twoją starą xDD

HardkorX

Widzę, że zaczepki szukasz parówo.

HardkorX

Tak jak powiedzieli moi szanowni koledzy z gimnaz.... tfu, gimbazjum: nikogo nie obchodzi twoje zdanie, parówo.

conti01

no i kolejny gimbus, który nie grzeszy inteligencją xDD pałujcie się, ten serial jest fatalny nudny i nie polecam nikomu oglądać :p

HardkorX

I tak nikt nie uwierzy parówie.

Arg

ssij moją parówe :p xD

HardkorX

Chciałbyś, zboczona parówo.

ocenił(a) serial na 9
HardkorX

Ty parówo...

pazdzioch10001

ssij moją parówe :p xD

HardkorX