5 sezon fatalny początek, wieje nudą jedynie motyw z Chalkym jakoś dał rade a tak to akcja stoi, na
starego nuckego to juz sie patrzyć nie da i już chyba znudziłem się tym gównem i nie bedę już tego
oglądał, koniec kropka
Ale Chlopaki zyczliwi jesteście, nie ma co. No kazdy ma swoje zdanie przecież, nie ma co sie obrażać.
Dla mnie odcinek był w porzadku. Ciekawe wprowadzenie w 5, ostatni sezon.
No dokładnie typowa mentalność polaczków. Ja przecież nikogo nie obrażałem o oni wyzywają od parów. No może mają jakieś kompleksy, dzieci neo gimbaza xD
@melanzownik wypiłeś browarka bo mama pozwoliła i co ? wielki melanżownik z gimnazjum hahahah xD
Odcinek był genialny. Dobry wątek z Nuckym jak poznał Komandora i ciesze się, ze została poruszona historia Luciano. Mam nadzieje, ze wątek o nim bedzie kontynuowany. Nie ma co obstawiać za tym, ze sezon bedzie ostatnim poniewaz wszystko sie moze zmienic. Soprano mialy byc 3 sezony a doszło do 6. A Ty stul ryj parówo jak Ci sie nie podobało to wąchaj dupe.
Tak jak powiedzieli moi szanowni koledzy z gimnaz.... tfu, gimbazjum: nikogo nie obchodzi twoje zdanie, parówo.
no i kolejny gimbus, który nie grzeszy inteligencją xDD pałujcie się, ten serial jest fatalny nudny i nie polecam nikomu oglądać :p