PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49311
7,6 16 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Pytanko do tych co widzieli i wiedzą co to jest : Czy jest to równie świetny serial co Soprano? czy może buty wiązać rodzince ?

UPADLY_WIDZ

Rownie swietny na pewno nie jest, ale obejzec mozna, a nawet trzeba, jesli lubi sie takie klimaty.

QlimaXer

A to peszek bym powiedział niesamowity, że nie równie świetny, czekam wciąż na coś tak extra jak Soprano, albo chociaż Rzym czy też Spartacus ! (wiem że to nie HBO)

Nigdy nie oglądam żadnych tasiemców, seriali (typu skazany, 24 H, Dr. House) to wszystko schematyczne jak pierogi babcine, ale takie produkcje jak wyżej wymienione to jest KUNSZT KINA !!!

ocenił(a) serial na 10
UPADLY_WIDZ

Jak dla mnie lepszy od Sporano .Tak mnie wciągnęło że w 2 dni ukradłem i obejrzałem cała serie.

ocenił(a) serial na 9
Jinno

Też uwarzam, że jest lepszy od Soprano i również obejrzałem cały sezon w 2 dni :D

ocenił(a) serial na 9
gwynbleidd84

Ze względu na brak większej ilości czasu, poświęciłem "aż" 3 dni na obejrzenie pierwszego sezonu :) Niestety w tej chwili żałuję, że się pośpieszyłem, bo nie wiem, kiedy będę mógł zobaczyć kolejne odcinki.

Czy mógłby ktoś polecić mi jakiś serial lub film nawiązujący do tamtych czasów?

ocenił(a) serial na 8
UPADLY_WIDZ

Polecam serial "The wire". W Polsce niedoceniany, ale na imdb ma ocene 9.7. Ciekawe czy zaliczysz go tez do KUNSZTU KINA, bo ja jak najbardziej.^^

ocenił(a) serial na 9
kepac

The wire . a wiesz moze gdzie mozna to obejzec z polskimi napisami ?

ocenił(a) serial na 8
djposypkreche

Nie wiem gdzie mozna obejrzec online, ale jak chcesz to dam ci pare namiarow na ten serial i sobie go sciagniesz. Z napisami tez nie powinno byc problemu, mozesz je pobrac za pomoca programiku-napiprojekt i powinny pasowac.

ocenił(a) serial na 9
kepac

Nie oglądam seriali, bo mi szkoda na to czasu, ale ten obejrzałam z zapartym tchem, nie mogąc się doczekać kolejnych epizodów. Po dwunastym odcinku mam teraz czarną dziurę i szukam informacji o drugim sezonie. Ktoś się do czegoś dokopał w odmętach Internetu ?

ocenił(a) serial na 10
djposypkreche

http://tnttorrent.info/torrents.php?search=zakazane+imperium&category=0&acc=v2
cały 1 sezon o ściągnięcia z darmowych torrentów.a napisy ściągnij z napiprojekt

dixon25

ja oglądnąłem w jeden dzień ;]