PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49065
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Jakie kolejne seriale oglądać podobne do Boardwalk Empire? Co polecacie? Rodzine Soprano oglądałem jak coś.

ocenił(a) serial na 10
mat2040

Mad Men

ocenił(a) serial na 10
mat2040

The Kennedys, the American Horror Story;)

ocenił(a) serial na 3
mat2040

Nie moja bajka, nudy straszne, oglądnąłem 1 odcinek kilka razy przysypiając , bez mocnej kawy nie dałbym rady nawet 10 min............................

silencer7

Mad Men to jest serial, który dość wolno się rozkręca. Sam chciałem zrezygnować po kilku odcinkach, ale dałem mu szansę i nie żałuje.

ocenił(a) serial na 10
mat2040

może nie jest z gatunku filmów gangsterskich ale fajny "Kapadocja" polecam http://www.filmweb.pl/serial/Kapadocja-2007-461158#

ocenił(a) serial na 10
mat2040

polecam Crime Story

mat2040

Trudno będzie Ci coś takiego polecić, skoro oglądałeś już Soprano. Myślę, że zostaje Ci tylko oglądać klasyki gatunku. Gdyby wszystko było takie dobre to byłoby nie za dobrze prawda?:)

Fryzomaniak

No raczej :) Ale pasuje czas jakimś kolejnym serialem zabić, zwłaszcza że większość które teraz oglądam są już na finiszu, a tak przed wakacjami to chyba dla mnie tylko True Blood wystartuje czyli do września trzeba zająć się jakimś innym. Pewnie wybiorę Mad Men.

mat2040

Umrzesz zniesmaczony i zażenowany. W serialach jakich szukasz (mogę się mylić) potrzeba co jakiś czas akcji - prawdziwej, a nie przysłowiowego "g*wna na złotej tacy". W MM najpierw Cię zanudzą po czym zaserwują domowe problemy żony bohatera co sprawia, że ma się to wydawać ciekawe i zaskakujące. Tak widzę MM. Ale oglądaj - może Ci się spodoba, gusta są różne :)
Spróbuj też alternatyw - obejrzyj dobry film kryminalny. Wyjściem może też być obejrzenie czegoś kreskowego - jest wiele dojrzałych produkcji z fabułą przewyższającą wiele seriali czy filmów. Albo spróbuj innego gatunku - tu polecam jak najbardziej Grę o Tron (2 seria powinna wyjść chyba w kwietniu ale ręki uciąć nie dam). Szukaj, czytaj opinie a na pewno znajdziesz coś dla siebie! :)

mat2040

Jeżeli lubisz seriale gangsterskie to polecam The Wire, Mnie bardzo się podobał.