Jakie kolejne seriale oglądać podobne do Boardwalk Empire? Co polecacie? Rodzine Soprano oglądałem jak coś.
Nie moja bajka, nudy straszne, oglądnąłem 1 odcinek kilka razy przysypiając , bez mocnej kawy nie dałbym rady nawet 10 min............................
Mad Men to jest serial, który dość wolno się rozkręca. Sam chciałem zrezygnować po kilku odcinkach, ale dałem mu szansę i nie żałuje.
może nie jest z gatunku filmów gangsterskich ale fajny "Kapadocja" polecam http://www.filmweb.pl/serial/Kapadocja-2007-461158#
Trudno będzie Ci coś takiego polecić, skoro oglądałeś już Soprano. Myślę, że zostaje Ci tylko oglądać klasyki gatunku. Gdyby wszystko było takie dobre to byłoby nie za dobrze prawda?:)
No raczej :) Ale pasuje czas jakimś kolejnym serialem zabić, zwłaszcza że większość które teraz oglądam są już na finiszu, a tak przed wakacjami to chyba dla mnie tylko True Blood wystartuje czyli do września trzeba zająć się jakimś innym. Pewnie wybiorę Mad Men.
Umrzesz zniesmaczony i zażenowany. W serialach jakich szukasz (mogę się mylić) potrzeba co jakiś czas akcji - prawdziwej, a nie przysłowiowego "g*wna na złotej tacy". W MM najpierw Cię zanudzą po czym zaserwują domowe problemy żony bohatera co sprawia, że ma się to wydawać ciekawe i zaskakujące. Tak widzę MM. Ale oglądaj - może Ci się spodoba, gusta są różne :)
Spróbuj też alternatyw - obejrzyj dobry film kryminalny. Wyjściem może też być obejrzenie czegoś kreskowego - jest wiele dojrzałych produkcji z fabułą przewyższającą wiele seriali czy filmów. Albo spróbuj innego gatunku - tu polecam jak najbardziej Grę o Tron (2 seria powinna wyjść chyba w kwietniu ale ręki uciąć nie dam). Szukaj, czytaj opinie a na pewno znajdziesz coś dla siebie! :)