PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49324
7,6 16 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Tutaj powiediane jest, że są dwie panie Darmody (blond i czarna) - która to żona Jimmiego i kim jest ta druga? I Dlaczego Jimmi ja zdradza?

ocenił(a) serial na 9
loozack

jedna to matka (bladyna) a ciemna to zona

ocenił(a) serial na 8
ilear

to ta matka to tancerka, która nie miło potraktowała czarnego młodego gangstera a później sie z nim całowała czy to tylko dwie podobne aktorki? Hmmm jak na mamuśkę to ona całkiem gorąca jest

ocenił(a) serial na 10
loozack

Tak, matka to ta tancerka z odsłoniętymi cyckami. Na ktorym odcinku jestes?

ocenił(a) serial na 10
Jinno

chyba po początek pierwszego sezonu, mamuśka nietypowa to prawda.

ocenił(a) serial na 8
MrsDean

no 4 odcinek ;) kiedys zaczałem, ale nie mialem czasu dokonczyc i teraz nadrabiam ;)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
loozack

I po dwóch sezonach nie zorientowałeś się w tym?

ocenił(a) serial na 8
Jinno

bo dopiero jestem na 5 odcinku 1 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
loozack

Ahhh...zacząłeś od drugiego sezonu. To wiele wyjaśnia.

Jinno

ha. to ja chyba zacznę oglądać filmy od końca ;)

loozack

jesteś ich głównym przedstawicielem. jak nie potrafisz zrozumieć fabuły boardwalk to nie wiem, przerzuć się, nie wiem, na true blood?

ocenił(a) serial na 8
Dies__Irae

Niestety nie dorównuje tutaj Tobie, gdzie obrazasz mnie bez powodu - ale skoro proponujesz mi TB to zapewne jestes wielkim fanem. I radzę nauczyc się czytania ze zrozumieniem, to nie jest trudne

loozack

łoogromnym fanem jestem. boardwalk empire oglądam z nudów wyczekując na następne sezony true blood...

Ogarnij się dobra? gwoli ścisłości- sam zacząłeś chamską dyskusję sugerując że jesteśmy debilami nie rozumiejąc jakim cudem nie zorientowałeś się kim jest blondwłosa tancerka, mimo że można wydedukować iż obejrzałeś 2 sezon. jest jeszcze opcja że przeczytałeś jakiś spoiler, i nie oglądasz sezonu 1 dopiero po obejrzeniu drugiego tak czy siak walnąłeś chamskim tekstem to się nie dziw się, że dostałeś to samo w zamian...

ocenił(a) serial na 8
Dies__Irae

Każdy ma prawo do wyrażania wlasnej opinii, wiec mogę powiedzieć że uważam kogoś za debila - moje zdanie. Gdzie można wydedukować, że obejrzałem 2 sezon skoro napisałem jak byk, że jestem przy 4 odcinku 1 sezonu?

ocenił(a) serial na 8
Dies__Irae

Ja nie miałem pretensji, po prsotu poraziła mnie Wasza chęć spoilerowania i psucia innym zabawy. A to ze napisałem ,ze to wiedzialem to znaczyło, że wiedziałem o TEJ KONKRETNEJ rzeczy a nie, żę ogladalem cały sezon ;)

loozack

jaka nasza? ja nic nie spoilerowałem. sądzę, że wyczerpaliśmy temat. miłego oglądania.

ocenił(a) serial na 9
loozack

Blondyna zaszla w ciąże w wieku 13 lat w którymś odcinku jest o tym wspomniane