PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 48964
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Oglądam dopiero 3ci odcinek.Czy pojawi się w tym sezonie Margaret? Nie lubię za bardzo jej postaci,ale przyznam,że teraz trochę mi jej brakuje.Może gdzieś nie doczytałam czegoś,czy jej rola w serialu się skończyła,czy scenarzyści przewidują jej powrót.Ktoś coś wie?

ocenił(a) serial na 9
avosette

Wiem tylko na tą chwilę, że jest cały czas uwzględniona w obsadzie w trakcie czołówki serialu.

mariben85

Przed chwilą zerknęłam w google i faktycznie jest uwzględniana w obsadzie 4go sezonu,więc może lada chwila się pojawi.Na pewno zrobi się ciekawiej.

ocenił(a) serial na 9
avosette

W mniejszych dawkach może nie będzie taka irytująca :j

mariben85

Dokładnie.I jestem ciekawa,jak na jej powrót zareaguje Nucky. Po tym jak znalazła obciętą głowę swojego ukochanego :D,była mowa o tym,gdzie wyjeżdża? Wyleciał mi ten wątek z głowy.

ocenił(a) serial na 9
avosette

Nucky po niespodziance w skrzyni wysłał ją z dziećmi do jej rodziny do NY (chyba ny, już nie pamiętam dobrze). Później po załatwieniu Rosettiego przyjechał do niej i dał jej kasę, ale wyglądało to jakby już nie chciał mieć z nią nic do czynienia.

mariben85

Faktycznie coś mi się teraz kołacze w głowie,widzę jak przez mgłę wizytę Nuckyego u Margaret :D Ciekawe czy wróci jako sprzymierzeniec czy jako wróg.

ocenił(a) serial na 9
avosette

Raczej wróci jako osoba postronna, chyba, że ktoś z NY będzie chciał ją wykorzystać przeciwko Nuckiemu, ale szczerze w to wątpię.

ocenił(a) serial na 10
mariben85

Nucky od dwóch epizodów już wspomina jaki to on samotny i nie ma rodziny. Powrót tej szmaty jest pewny, a znając schematy scenarzystów z seriali/filmów w takiej sytuacji będą chcieli z powrotem ich zejść. Może to trochę potrwa, ale mam przeczucie, że do 5 sezonu to oni będą znowu razem.

ocenił(a) serial na 9
giant enemy crab

Tak jak to teraz napisałeś przypomniał mi się podobny schemat z Rodziny Soprano jak Tony się pogodził z Carmelą miedzy 4a5sezonem i możesz mieć rację co do scenarzystów Zakazanego Imperium.

ocenił(a) serial na 10
mariben85

Dzieciaki Schroederowej robią różnicę. Gdyby nie one, to by już dawno skończyli z tą postacią, jak tą pierwszą kochanką Thompsona, Lucy Danzinger.

Niestety, ale wszystko zmierza w tym kierunku. :/

giant enemy crab

Akurat cieszę się,że uśmiercono Lucy Danziger.Mocno działała mi ta baba na nerwy i jednocześnie nie podobała mi się wizualnie.Co do Margaret,to również przeczuwam,że skoro wróci,to prędzej czy później się zejdą z Nuckym,w innym wypadku bez sensu znów ją wprowadzać,no chyba,że byłby to wybitnie ekscytujący wątek,w co wątpię.

ocenił(a) serial na 9
avosette

Lucy nie uśmiercono. Po porodzie po prostu zniknęła. Przynajmniej mi się tak zdaje.

cavallas

Przecież było pokazane jak idzie promenadą w stronę klubu,odwraca się do Nucka,po czym klub wybucha.Dla mnie to jasne,że zginęła.
Bez sensu byłoby nagle ją wskrzeszać moim zdaniem.W końcu to nie romansidło.

ocenił(a) serial na 8
avosette

Masz na myśli Billie Kent z trzeciego sezonu. Z Lucy było tak jak napisał Cavallas.

Ciekawostka

Racja,racja,pomyliły mi się te kobietki.O Lucy Danziger,którą grała Paz de la Huerta całkowicie już zapomniałam.Zresztą jej też nie lubiłam podobnie jak Billie Kent :D.Lucy była w ciąży z van Aldenem przecież.

ocenił(a) serial na 8
avosette

Moim skromnym zdaniem, jaka by nie była Margaret, była ciekawszą postacią od nich obu.
:)

Ciekawostka

Nic dodać nic ująć.Margaret może i irytująca,ale bije na głowę obie panie razem wzięte.Lucy Danziger trochę głupiutka,Billie może i mądrzejsza,ale nie pokazała nic poza umiejętnościami aktorskimi.
Mam nadzieję,że kiedy w końcu Margaret wróci z dziećmi do Atlantic City to nieźle namiesza.Coś czuję,że Nuck będzie chciał mieć ostoję w postaci rodziny aniżeli kolejną kochankę.No chyba,że rozkręci się jego znajomość z tą kobietą z Tampy,tyle,że ona nieco podstarzała,a nasz Nucky lubi młode kobiety :D

ocenił(a) serial na 8
avosette

I chyba się nie rozczarujesz, bo jak ktoś już pisał, widać ją w promo kolejnego odcinka. Ciekawa jestem co nawywija. Poza tym, przy tylu charyzmatycznych mężczyznach zaczynam odczuwać niedobór kobiecych postaci.

Ciekawostka

gdzie ? ogladam to promo i jej nigdzie nie widzę.

ocenił(a) serial na 8
steepien

A to nie jest ta babeczka co się odwraca tak około 31 sekundy?

avosette

na bardzo do siebie były podobne xD

ocenił(a) serial na 8
mariben85

raczej ona z nim

ocenił(a) serial na 9
cybermac79

Pogodzili się razem jako małżeństwo, podobnie jak możliwy schemat u Thompsonów. Nie ważne kto z kim, nie o to mi chodziło. Co do Rodziny Soprano to uważam, że oboje się pogodzili ze sobą w równym stopniu, Carm wybaczyła jego zdrady, a Tony wybaczył jej kradzież kasy i akcje z Furio.