PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49324
7,6 16 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Jednego trzeba twórcom serialu oraz aktorce pogratulować - udało im się stworzyć niesamowicie irytującą postać. Nie jest to bynajmniej krytyka, ale uznanie dla ich kunsztu. Postać Margaret łączy w sobie bodajże dwie cechy, których mężczyźni najbardziej nie znoszą u kobiet. Z jednej strony zachowuje się jak sierota-niemota, z drugiej zaś, posuwa się do oszustw i wyrachowanej manipulacji.

Dobra robota, takiej niechęci nie budzi u mnie nawet Joffrey.

ocenił(a) serial na 8
average_joe

ja jej nie lubiałem niemal od początku , z początku cnotkę udawała , a potem wyszło szydło z worka,zaczeła kręcić sie koło Nuckiego udając idiotkę i biorąc go na litość, potem udawało do niego wielką miłośc a przeciez Nucky to brzydal i pod starzały straszną gębe ma ,ale jest bogaty i wpływowy, no to postanowiła sobie zafundowac sponosora na całe zycie, w dzisiejszych czasach mowi sie na takie Prostytucja rozszerzona, w kolejnych sezonach pokazała jaką jest niewdzięcznicą rozkraczając sie przed tym ochroniarzem czy kim on tam był, szkoda ze Nucky ich nie przyłapał i nie rozwalił im łbów w jakie wyrafinowany sposób, ale bedzie jeszcze jeden sezon moze wkoncu sie doigra/

ocenił(a) serial na 9
average_joe

Rozumiem, że pochwalasz złożoność postaci :) Ja ją uwielbiam :) Może dlatego że zołzy/drani zawsze się uwielbia (Nucky w końcu też nim jest... jak i cała obsada :P ). Ale i osobiście bardzo ją lubię... a ten jej akcent :D Miodzio :D