Ostatnio natknąłem się na ten serial na HBO. I zaskoczył mnie pozytywnie. Jeżeli mam być
szczery, patrząc na datę produkcji spodziewałem się kompletnej porażki. Ale okazało się że
całkiem, całkiem...
Obecnie jestem przy 3-cim odcinku i właśnie oglądam 4-ty. Odcinki są długie i to mi się
podoba. Ale zauważyłem, że na razie serial jest... Jakby to nazwać, trochę mało dynamiczny.
Niby jest akcja, ale czasem kiedy oglądam odnoszę takie wrażenie jakby te odcinki
sztucznie się wydłużały. Nie wiem, może tylko ja odnoszę takie wrażenie.
Jednak mimo tego jednego negatywnego wrażenia, serial zapowiada się dobrze. I uważam
że fani gatunku, powinni obejrzeć choć kilka odcinków. Może komuś przypadnie do gustu ;)
A co wy o tym myślicie ?
Witam,
Z każdym kolejnym odcinkiem serial "wciągnie" Cie jeszcze bardziej. Ja miałem takie samo odczucie jednak teraz odliczam dni do kolejnego odcinka drugiej serii,nie mogąc się doczekać następnego. Serial jest fantastyczny, ok rozumiem może nie wszystkim musi się podobać ale akurat ten klimat trafia w mój gust w 200% :):):):)
1 seria jest bardzo dobra. Zachwyca klimatem i odwzorowaniem epoki. Jednak nie wciągnęła mnie jakoś specjalnie. Natomiast seria 2 wgniotła mnie od 1 odcinka w fotel. To w tym momencie najgenialniejszy serial jaki kręci HBO.
Co do daty produkcji - teraz są nowe trendy i powstają bardzo dopieszczone seriale, zwłaszcza jeśli chodzi o produkcję HBO. Postaci z nich stają się często bardziej popularne niż te z filmów.
Jeżeli oglądasz dopiero 4 odcinek 1 sezonu, to Ci zazdroszczę, bo przed Tobą jeszcze kilkanaście świetnych epizodów.