PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49065
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Normalnie dziala na mnie :) mimo 30 letniej roznicy wieku. To sie nazywa charyzma :)))

ocenił(a) serial na 9
peggySage

a przeciez jak to bylo w pierwszym sezonie powiedziane: "wygląda jak wielki szczur" xD

ocenił(a) serial na 10
peggySage

Też tak myślałam po pierwszych 2 sezonach, ale teraz powoli zmieniam zdanie, wkurza mnie że totalnie stracił głowę dla tej aktoreczki, poza tym traci kontrole nad swoimi interesami, Gyp mu depcze po piętach.

ocenił(a) serial na 7
MrsDean

W końcu się ogarnię, każdy kiedyś stracił głowę dla jakiejś kobiety :>

ocenił(a) serial na 10
Alex_DeLarge_

mam tylko nadzieję że jej teatr nie będzie go bardziej interesował niż interesy, chociaż to zawsze jakaś odskocznia tematyczna w serialu.

MrsDean

Wiem kurde, lece wlasnie z 3 sezonem i widze, ze pomalu traci fason, ktos musi mu dac w pysk, zeby sie opamietal! Aktoreczka jest wkurzajaca, ale zonka go pierwsza zdradzila, wiec niech mu tam :)

ocenił(a) serial na 10
peggySage

wydaje mi się że niebawem znowu go zdradzi z doktorkiem;)

MrsDean

Ta, i mnie sie tak wydaje, tylko teraz pytanie, po co sa nadal ze soba? Mysle ze zonka sie zauroczy ostro w doktorku, a nucky sie szybko znudzi aktoreczka i bedzie musial walczyc o zonke, bo go znowu najdzie. Nieuniknione tez, ze jak sie dowie o jej romansie to zrobi niezla...afere, delikatnie mowiac :)

ocenił(a) serial na 10
peggySage

Mam nadzieje, że nie dowie się, że Sleater ją stukał też. Świetna postać, dobrze napisana i zagrana. Nie potrzebuję straty kolejnego Jimmiego.

peggySage

Żonaty facet w tamtych czasach lepiej wyglądał niż rozwodnik, jeśli wiesz co mam na myśli. Arnold Rothstein mu to zasugerował, że jeśli zrobi się głośno o tym, że on biega za jakąś aktoreczką z maślanym wzrokiem, to straci szacunek. A Margaret... Ona też ma profity i Nucky zasugerował jej, by o tym pomyślała. Tłukł ją mąż i była na dobrej drodze by skończyć jak ta ruda co poroniła w szpitalu na jej oczach. A tak żyje sobie wygodnie i niczego jej i dzieciom nie brakuje. Sama wcześniej nadstawiła tyłka zwykłemu Irlandczykowi, który bez pomocy Nucky'ego zostałby zwykłym robolem. Od dobrobytu poprzewracało jej się we łbie.

peggySage

jesteś chora! lecz się!

Private_Witt

jak tylko bedzie mnie stac, zaczne terapie :D