PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49062
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

S2E9 spoiler

ocenił(a) serial na 10

Darmody jest nierozważny, już drugi raz wydał wyrok, a zamachowiec po raz drugi zaliczył
wtope. teraz ściga go Nucky oraz Munya który byle wymoczkiem nie jest.
Niedługo Jimmy upadnie, widać jak się boi.

ocenił(a) serial na 9
benek2411

Jak spadać to z wysokiego konia

ocenił(a) serial na 10
Kniaz4815

Rozszarpią Darmody'ego jak lwy ;p bedzie sie dzialo

ocenił(a) serial na 9
b4rt3k0pl0

Może w ostatecznośći dogada się z Nuckym? Chyba sam nie wierzę w to co napisałem...

Serial jest genialny :)

ocenił(a) serial na 9
booyakassh

serial duzo straci po zabiciu Jimiiego ale raczej inaczej sie do dla niego to nie moze skonczyc

edit
promo 10 odcinka O_O, ten serial jest tak zajebisty, ze nie umiem tego wyrazic w slowach. zdecydowanie najlepsze produkcja ostatnich lat, nie wiem czy nawrt nie przebija breaking bad

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Gdzie widziałeś to promo..? Bo nie mogę znaleźć albo zle szukam.

Jinno

http://www.tvrockstars.com/boardwalk-empire-episode-2-10-s02e10-georgia-peaches- promo/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TvRockstarsMai n+%28TV+Rockstars+%C2%BB+Main%29&utm_content=FaceBook

ocenił(a) serial na 9
benek2411

Jimmy raczej nie zginie bo jest to jedna z glownych postaci, ale ciekawy jestem zakonczenia tego sezonu
fajna byla scena jak munny rozprawil sie z tym zabojca, to bylo dobre...z nim Jimmy bedzie mial jeszcze sporo klopotow

Oswaldd

Nie da się tak po prostu rozwalić Munny'ego, zwłaszcza jeśli wysyła się kolesia, który nie umie wycelować.

ocenił(a) serial na 10
Oswaldd

W sumie zawsze może wejść w kolabo z Chulkim White'm :D Jimmy nie umrze bo serial straci gościa wokół którego kręci się cały sezon numer 2 :] Lecz jeżeli producenci nie przywrócą do zdrowia komandora to Jimmy straci posadę "króla" gorzały w atlantic city :)

ocenił(a) serial na 9
benek2411

jedno jest pewne:
Nucky wygra, Jimmy upadnie i na 200% ktos jeszcze pozegna sie w sposob brutalny i nieprzyjemny ze swoim zywotem :D :D

benek2411

Ten serial jest w duzej mierze na faktach a James "Jimmy" Darmody to w rzeczywistosci James "Jimmy" Boyd a ten zginal w 1974. Chyba ze zrobia to inaczej.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Boardwalk_Empire_characters