Darmody jest nierozważny, już drugi raz wydał wyrok, a zamachowiec po raz drugi zaliczył
wtope. teraz ściga go Nucky oraz Munya który byle wymoczkiem nie jest.
Niedługo Jimmy upadnie, widać jak się boi.
Może w ostatecznośći dogada się z Nuckym? Chyba sam nie wierzę w to co napisałem...
Serial jest genialny :)
serial duzo straci po zabiciu Jimiiego ale raczej inaczej sie do dla niego to nie moze skonczyc
edit
promo 10 odcinka O_O, ten serial jest tak zajebisty, ze nie umiem tego wyrazic w slowach. zdecydowanie najlepsze produkcja ostatnich lat, nie wiem czy nawrt nie przebija breaking bad
http://www.tvrockstars.com/boardwalk-empire-episode-2-10-s02e10-georgia-peaches- promo/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TvRockstarsMai n+%28TV+Rockstars+%C2%BB+Main%29&utm_content=FaceBook
Jimmy raczej nie zginie bo jest to jedna z glownych postaci, ale ciekawy jestem zakonczenia tego sezonu
fajna byla scena jak munny rozprawil sie z tym zabojca, to bylo dobre...z nim Jimmy bedzie mial jeszcze sporo klopotow
Nie da się tak po prostu rozwalić Munny'ego, zwłaszcza jeśli wysyła się kolesia, który nie umie wycelować.
W sumie zawsze może wejść w kolabo z Chulkim White'm :D Jimmy nie umrze bo serial straci gościa wokół którego kręci się cały sezon numer 2 :] Lecz jeżeli producenci nie przywrócą do zdrowia komandora to Jimmy straci posadę "króla" gorzały w atlantic city :)
jedno jest pewne:
Nucky wygra, Jimmy upadnie i na 200% ktos jeszcze pozegna sie w sposob brutalny i nieprzyjemny ze swoim zywotem :D :D