PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49062
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Kula nie przeszła na wylot przez dłoń Thompsona z takiej odległości - katastrofa.

Po śmierci Jimmiego, imo najlepszej postaci, serial traci klimat w zamian za to oglądamy paskudną facjate Thomsona.

ocenił(a) serial na 10
Mr_Mijagg

dla mnie po jego śmieci dopiero wszystko się rozkręcaa...a co ty sobie myślisz ? wiesz jakie jest życie gangsteraa ? po tym syfie co zrobił dla Thompsona on ma czeloność jeszcze żyć ? tutaj nie ma miejsca na litość ! dopiero jakby przeżył to serial straciłby klimat bo twórcy próbowały naciągnąć pewne kwestie. Imo Bardzoo dobrzeee ze padł :>

Mr_Mijagg

Taki "Walking Dead" nie ma czego tracić, bo najpierw musiałoby posiadać ten klimat. Trochę niepoważne jest stawianie piątki "Zakazanemu imperium" kiedy lubuje się w tak... paskudnych i głupich serialach jak właśnie "Żywe trupy" :)

ocenił(a) serial na 10
Sebu_BGZ

ogólnie to też lubie żywe trupy: )) ale to co jest w zakazanym imperium to mistrzostwo świata :))) genialna gra aktorska WSZYSTKICH bohaterów,, genialne sezony ! a 4 chyba będzie miał dla mnie miano najlepszego :) Ten serial to poprostu epickość, wszystko zadbane i dopięte na ostatni guzik :)

mateuszz27

Też lubię, ale ten serial nie ma po prostu żadnych argumentów w "walce" z "Zakazanym Imperium".

Mnie czwarty sezon zawodził, ale od 8 odcinka jest po prostu przegenialny.

Sebu_BGZ

W twoim toku myślenia z pewnością nie ma argumentów. I nie mam chęci uzasadniać dlaczego.

Poza tym to dwa inne gatunki nie można ich obiektywnie porównywać, bo oczekiwania są inne jak od jabłka i czekoladki.