PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49065
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

na ile szacowano jego majatek naprawdę?

ocenił(a) serial na 9
paul_van_dyk_87

Naprawdę to Nucky Thompson to postać fikcyjna, która jest bazowana na gangsterze Enochu Johnsonie i nie sądzę żeby ktoś mógł oszacować jego majątek, ale kiedy go przymknięto udowodniono mu nie płacenie podatków w latach 36-37 w wysokości ponad 120tys$, Jak masz jeszcze jakieś głupie pytania to wal tutaj i nie zaśmiecaj dalej forum.

ocenił(a) serial na 10
mariben85

to po co odpwiadasz w takim razie :) nikt cie nie prosił nikt do mnie wali tekstów takich tylko ty pie.. i tyle frajerze ;)

ocenił(a) serial na 9
paul_van_dyk_87

Sam robisz z siebie frajera dziecinnymi pytaniami i nie znajomością podstawowych faktów BE.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
paul_van_dyk_87

Dobrze wiesz, że nie tylko ja. W temacie czy w 4sezonie będzie postać Luciano też Ciebie nazwano dzieciakiem;) Twórz więcej takich tematów i rób dalej z siebie debila

ocenił(a) serial na 9
mariben85

No i co z tego że nie wie iż Nucky nie był postacią rzeczywistą? Większość ludzi ogląda serial tylko i wyłącznie dla przyjemności i nie muszą studiować wszystkich faktów na temat serialu. Zapytał normalnie a uzyskał odpowiedź przemądrzałego gogusia który sam się jak ten dzieciak zachowuje..

ocenił(a) serial na 9
Godfather99

Jakby poczytał forum to by nie musiał zadawać idiotycznych pytań, a jak już wyskakujesz z inwektywami to przytocz argumenty

ocenił(a) serial na 10
Godfather99

dzięki za wsparcie!

ocenił(a) serial na 9
paul_van_dyk_87

"Jak masz jeszcze jakieś głupie pytania to wal tutaj i nie zaśmiecaj dalej forum."
"Sam robisz z siebie frajera dziecinnymi pytaniami i nie znajomością podstawowych faktów BE."

To że dla ciebie to jest idiotyczne pytanie nie znaczy iż rzeczywiście ono takie jest. Po prostu pomóż, a nie odpisuj tylko po to żeby udowodnić swoją wyższość.

ocenił(a) serial na 9
Godfather99

Odpowiedziałem, a chodziło mi o poprzednie tematy np czy Luciano będzie w 4 sezonie albo czy przebaczamy Margaret. Jest już dużo innych tematów gdzie można zadawać takie pytania albo znaleźć odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 9
paul_van_dyk_87

około 500.000$
wszystko jest tutaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Enoch_L._Johnson#Atlantic_City_during_Prohibition

ocenił(a) serial na 10
wozny000

dziękuje w końcu jakiś kulturalny człowiek