na ile szacowano jego majatek naprawdę?
Naprawdę to Nucky Thompson to postać fikcyjna, która jest bazowana na gangsterze Enochu Johnsonie i nie sądzę żeby ktoś mógł oszacować jego majątek, ale kiedy go przymknięto udowodniono mu nie płacenie podatków w latach 36-37 w wysokości ponad 120tys$, Jak masz jeszcze jakieś głupie pytania to wal tutaj i nie zaśmiecaj dalej forum.
to po co odpwiadasz w takim razie :) nikt cie nie prosił nikt do mnie wali tekstów takich tylko ty pie.. i tyle frajerze ;)
Sam robisz z siebie frajera dziecinnymi pytaniami i nie znajomością podstawowych faktów BE.
Dobrze wiesz, że nie tylko ja. W temacie czy w 4sezonie będzie postać Luciano też Ciebie nazwano dzieciakiem;) Twórz więcej takich tematów i rób dalej z siebie debila
No i co z tego że nie wie iż Nucky nie był postacią rzeczywistą? Większość ludzi ogląda serial tylko i wyłącznie dla przyjemności i nie muszą studiować wszystkich faktów na temat serialu. Zapytał normalnie a uzyskał odpowiedź przemądrzałego gogusia który sam się jak ten dzieciak zachowuje..
Jakby poczytał forum to by nie musiał zadawać idiotycznych pytań, a jak już wyskakujesz z inwektywami to przytocz argumenty
"Jak masz jeszcze jakieś głupie pytania to wal tutaj i nie zaśmiecaj dalej forum."
"Sam robisz z siebie frajera dziecinnymi pytaniami i nie znajomością podstawowych faktów BE."
To że dla ciebie to jest idiotyczne pytanie nie znaczy iż rzeczywiście ono takie jest. Po prostu pomóż, a nie odpisuj tylko po to żeby udowodnić swoją wyższość.
Odpowiedziałem, a chodziło mi o poprzednie tematy np czy Luciano będzie w 4 sezonie albo czy przebaczamy Margaret. Jest już dużo innych tematów gdzie można zadawać takie pytania albo znaleźć odpowiedzi.
około 500.000$
wszystko jest tutaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Enoch_L._Johnson#Atlantic_City_during_Prohibition