PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49159
7,6 16 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

premiera w polszy

ocenił(a) serial na 9

hbo pusci 2 sezon 10 stycznia, chyba jakis zart kto bedzie czekal tak dlugo? powinni robic to
samo co zrobili z gra o tron, czyli premiera odc dzien po amerykanskiej
premierze...naszczescie wojek torrent cos na to poradzi :))

mihas

ooo... a myślałam, że nas miło zaskoczą :( szkoda

mihas

popieram,żart jak chuj,na szczeście są inne sposoby i na łaske HBO nie trzeba czekać:)

ocenił(a) serial na 9
mihas

to co jest zabawne to to, że chyba nie drugi sezon, a pierwszy. Patrząc na reklamę na filmwebie.

ocenił(a) serial na 9
keeveek

niestety jak sie okazuje 1 sezon, czyli nawet nie wiadomo kiedy poleci 2 sezon w Polsce....

ocenił(a) serial na 9
mihas

ja mam to gdzieś. od tego mam internet żeby nie zdawać się na łaskę polskiej stacji.

ocenił(a) serial na 9
keeveek

niestety jakby czekac az polskie stacje cos nowego puszcza to bym nie zobaczyl wiekszosci seriali ktore ogladalem badz ogladam

mihas

Teraz w dobie mkv co to jest pobranie 150 Mb danych....

ocenił(a) serial na 9
SilverX

Myślę, że trochę więcej niż 150mb.

mihas

A ktoś czeka na polskie premiery? Ja w ogóle nie oglądam tv. Jeśli ktoś nie lubi się bawić w torrenty, niech po prostu wpisze w google "boardwalk empire s2e1" i wejdzie w filestube... Pozostaje tylko kwestia napisów, ale one pewnie bedą dostępne za 2-3 dni, skoro odcinek już jest w sieci.

ocenił(a) serial na 8
Arg

Już od dziś drugi sezon serialu "Zakazane imperium" możecie oglądać na bieżąco w HBO OD i HBO GO - dzień po premierze amerykańskiej! W Atlantic City znów zapanuje zamęt... ;) info z facebook

akisz1

Jeśli ktoś ma abonent HBO.

1 odcinek 2 sezonu obejrzany. Zaczyna się ciekawie. Nelson jak zwykle w formie ze swymi poglądami i priorytetami, Jack Huston jest wymieniany w napisach początkowych, więc Richard Harrow będzie jedną z drugoplanowych postaci. Już w 1 odcinku twórcy zaczynaja pokazywać jaki jest prywatnie, gdy nie biega z giwerą dla Jimmy'ego. Trochę się wydarzyło, Nucky ma nowe problemy, konkurencja nie śpi, sojusznicy się łamią i niecierpliwie czekam na 2 odcinek.