hbo pusci 2 sezon 10 stycznia, chyba jakis zart kto bedzie czekal tak dlugo? powinni robic to
samo co zrobili z gra o tron, czyli premiera odc dzien po amerykanskiej
premierze...naszczescie wojek torrent cos na to poradzi :))
to co jest zabawne to to, że chyba nie drugi sezon, a pierwszy. Patrząc na reklamę na filmwebie.
niestety jak sie okazuje 1 sezon, czyli nawet nie wiadomo kiedy poleci 2 sezon w Polsce....
ja mam to gdzieś. od tego mam internet żeby nie zdawać się na łaskę polskiej stacji.
niestety jakby czekac az polskie stacje cos nowego puszcza to bym nie zobaczyl wiekszosci seriali ktore ogladalem badz ogladam
A ktoś czeka na polskie premiery? Ja w ogóle nie oglądam tv. Jeśli ktoś nie lubi się bawić w torrenty, niech po prostu wpisze w google "boardwalk empire s2e1" i wejdzie w filestube... Pozostaje tylko kwestia napisów, ale one pewnie bedą dostępne za 2-3 dni, skoro odcinek już jest w sieci.
Już od dziś drugi sezon serialu "Zakazane imperium" możecie oglądać na bieżąco w HBO OD i HBO GO - dzień po premierze amerykańskiej! W Atlantic City znów zapanuje zamęt... ;) info z facebook
Jeśli ktoś ma abonent HBO.
1 odcinek 2 sezonu obejrzany. Zaczyna się ciekawie. Nelson jak zwykle w formie ze swymi poglądami i priorytetami, Jack Huston jest wymieniany w napisach początkowych, więc Richard Harrow będzie jedną z drugoplanowych postaci. Już w 1 odcinku twórcy zaczynaja pokazywać jaki jest prywatnie, gdy nie biega z giwerą dla Jimmy'ego. Trochę się wydarzyło, Nucky ma nowe problemy, konkurencja nie śpi, sojusznicy się łamią i niecierpliwie czekam na 2 odcinek.