Ostatnio skonczyly sie moje seriale dexter
breaking bad house hanibal i scherlock daleko
jeszcze
wiec wpadlem na ten serial?
suits i ten serial
ale mowa lubie dramaty kryminaly nie lubie prostych seriali
czytalem patrzylem na zwiastun ale co powiecie o tym serialu;)?
pszepraszam za brak pl. znakow;/
ze jest genialny :D...dla mnie numer 1 jeśli chodzi o seraiaal... gra aktorska jak i efekty są dopracowane i jest to chyba najwyższy możliwy poziom. O fabule nie będe mówił bo poprostu dla mnie epicka , mafia, gangi , burtalność - poprostu to lubiee... Bohaterowie są prefekcyjni.. zwłaszcza Nucky , A,R , Al Capone, jimmy, . Najlepszy sezon dla mnie to 4 :D potem 2, 1 i 3 co nie znaczy ze reszta jest słaba, wręcz przeciwnie są genialne tylko ze 4 to arcydzieło : D ...Gorąco polecam.
wystarczy spojrzeć na ocenę
8.2 na ponad 24tyś ocen
mówi samo za siebie jaki ten serial jest :)
nie stracisz a zyskasz oglądając go
świetny serial jak wszystkie HBO , klasa sama wsobie , aktorstwo i bardzo ciekawe postacie to najmocniejsze strony serialu , oraz to że jest oparty( przynajmniej częściowo ) na prawdziwych wydarzeniach
To zależy czy gustujesz w tych klimatach.
Serial nie ma aż tak dużo akcji, jest prowadzony bardziej jak Breaking Bad (w którym też jej za dużo nie było), ale cała otoczka, wraz z wyrazistymi i genialnie dobranymi aktorami i bohaterami sprawia, że chce się oglądać.
Sezon pierwszy i drugi - bardzo dobre, sezon trzeci słabszy, ale czwarty jest najlepszy ze wszystkich. Jeśli spodoba Ci się pierwszy sezon, to resztę łykniesz bezproblemowo.
Jak dla mnie najlepsze gangsterskie seriale to:
Breaking Bad > The wire > Sopranos > Zakazane imperium > The shield
A z kryminałów:
Twin Peaks > Dexter > True Detective > Fargo > The Killing > Luther