PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49062
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

troche mi nie pasowalo, ze matka Jimmiego, ktory jest doroslym gosciem wyglada.. no jak wyglada, kto ogladal to wie, i to dokladnie;) sprawdzilem wiek aktorow - roznica to 9 lat;) czyli ta matka musialaby miec miedzy 8 a 9 lat, jak ja komodor zgwalcil... taka refleksja;)

ocenił(a) serial na 10
pi0tek

Idąc twoim tokiem rozumowania do roli Gandalfa ludzie z Władcy Pierścienia powinni szukać dziadka który żyje od początku świata.

Co do Jimmiego i Gilian to był poruszany ten temat, urodziła go mając 13/14 lat.
Poza tym takie było założenie twórców żeby wyglądała młodo, bardziej jak jego siostra niż matka.

Mij

Niekoniecznie, bo Gandalf jest akurat postacią żyjącą w fikcyjnym, magicznym świecie, gdzie żyją też nieśmiertelne elfy:)

ocenił(a) serial na 7
pi0tek

fascynującego odkrycia dokonałeś... od teraz Boardwalk.Empire nigdy już nie będzie dla Mnie takie same:/

użytkownik usunięty
pi0tek

O kurcze, jeszcze może powiedz, że w Beverly Hills nie grali nastolatkowie tylko 25-30 latki. Nigdy w to nie uwierzę, przecież postacie grane w serialach to postacie autentyczne, które po prostu są filmowane.

No faktycznie, bo to co powiedziałem to taka niesamowita obelgami wobec tego serialu, ze trzeba mnie było zjechać z góry na dół. Ciekawe jest to, ze sami nieskazitelni fani sie odzywają. Jesteście jacyś niedopieszczeni?? Rzucacie sie o byle co, nic nie mozna powiedzieć, bo stado sepow sie rzuca od razu. Myślałem, ze Filmweb to miejsce, gdzie mozna sobie podyskutowac na rożne tematy związane z filmami, ale widzę, ze jedyne co mozna to chwalić i wielbic. Gorzej niż na WP i Onecie. I darujcie sobie swoje wypociny, nie zamierzam dalej czytać tego wątku więc tylko oplujecie sobie ekrany w swojej furii..

pi0tek

Chodzi tylko o to, że z Twojego posta można wywnioskować, że aktorzy grający Jamesa i jego matkę koniecznie powinni mieć różnicę 13/14 lat co jest nonsensem., taki realizm to rzecz niespotykana, wystarczy charakteryzacja, co jest kolejnym polem do popisu dla twórców.

kuba910

Dokładnie. Często w filmach jest normą, że 30 latek gra 20 latka.

użytkownik usunięty
pi0tek

Jakich obelg, wrzuć na luz! To, że ktoś jest ironiczny nie oznacza od razu, że chce Ci poderżnąć gardło. Więcej dystansu, bo jedyną osoba która w tym temacie najwyraźniej opluwa w furii własny monitor jesteś ty.

ocenił(a) serial na 9
pi0tek

To jest normalne czasem aktor gra kogoś młodszego od siebie czasem starszego . Angelina Jolie grała w filmie ALEKSANDER matke Colina Farrella a jest starsza od niego o rok.