kupilem dawno ale dopiero teraz znalazlem czas na obejzenie i po 1 se. zaraz zamowilem 2
polecam.napraawde wciaga
to muszę cie rozczarować, 2 sezon jest znacznie słabszy od pierwszego, ale mimo to uwielbiam ten serial;)czekamy teraz na 3
2 sezon wlasnie mi przyszedl jak znajde czas to oberze a 3 sezon mam juz tez tylko czasu troche brakuje ;;)
no w sobote zaczynam ogladac 2 sezon bo to ostatni wolny weekend na 3 bende musial troche poczekac jak bedzie widziala pani 4 prosze napisac czy dobry oczywiscie bez zdrady szczegolow, pozdrawiam;))
2 sezon był znakomity, aż zazdroszczę że to jeszcze przed Tobą, ja nie mogłam się oderwać i leciał odcinek za odcinkiem:)
podejrzewam że na 4 sezon będziemy czekać do września.
a gdzie ogladasz na hbo? bo ja to przegapilem i musialem kupic na blu ray ale niezaluje
Można oglądać w Internecie. Znaczy się, większość ludzi pobiera z Internetu na dysk, a potem sobie ogląda. Chociaż na HBO Polska też ten serial jest, tylko z drobnym poślizgiem w stosunku do USA.
Aha, moim zdaniem każdy sezon był dobry, bo każdy jest zarówno kontynuacją historii, jak i zupełnie inną historią. W pierwszym obserwowaliśmy zacieśnianie się więzi między polityką a przestępczością, w drugim widzimy zdradę Jimmy'ego, a trzeci opowiada o "specyficznym" Gypie Rosettim. Wszystkie wątki spaja oczywiście Nucky. A przy tym widzimy osobiste historie innych bohaterów, których drogi krzyżują się co jakiś czas, by później się rozbiec. I w zasadzie we wszystkich trzech sezonach są tylko dwie postaci, których szczerze nie lubię: Gillian Darmody i Billie Kent ("chomik").