PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510085}

Zaklęta miłość

Sortilegio
2009
7,9 2,1 tys. ocen
7,9 10 1 2139
Zaklęta miłość
powrót do forum serialu Zaklęta miłość

7/10

ocenił(a) serial na 9

widzialam lepsze seriale ale ogolnie jest spoko tylko wkurza mnie wątek tej wiktori i fernanda jak dla mmie powinni znalezc jemu jakąś młódszą babkę

biala1199

przypadkiem wpadłam na ten serial jest spoko, a i dobrze że nie zagrała tej bohateki ta Anhti bo jest beznadziejna

Anka_51

skąd wiesz,że Anahi byłaby beznadziejna? a może by się sprawdziła w nowej dla siebie roli ;) nic nie wiadomo ....
wiem,że trudno ją sobie wyobrażić w innej roli, bo w ZBUNTOWANYCH grała trochę pusta nastolatkę :P
Wcześniej myślałam jak TY :) ale aktorów nie ocenia się po jednej roli ;)
pzdr

biala1199

W serialach poruszają różne kwestie i dlatego w tym serialu dodali wątek mężczyzny zakochanego w starszej kobiecie, chcieli po prostu pokazać, że jeśli chodzi o uczucia to wiek nie ma znaczenia i czasami nie warto kierować się tym co powiedzą inni tylko poddać się temu uczuciu i być szczęśliwym:) Tak naprawdę to nie wiem czy Viktoria i Fernando będą razem ale myślę że tak, znając takie seriale nastąpi to pewnie pod koniec:)

ocenił(a) serial na 10
natalia_natala

Dla mnie akurat też ten wątek bardzo pasuje. Victoria to przecież piękna kobieta mimo tego, że nie jest już tak młoda... I według mnie bardzo im się to udało przedstawić, że dla miłości nie jest ważny status społeczny ani wiek... Dla mnie bomba:)