Początkowo rolę Marii Jesus miała zagrać Anahi ,ale ja ją w tej roli nie widzę ..... dobrze,że gra ją inna aktorka :P
Anahi jest zbyt dziecinna :D
dziękuję za uwagę:P
Chyba chodziło Ci o Marię Jose, ale mniejsza z tym. Ja bardzo chętnie w tej roli obejrzałabym Anahi, to była by wielka odmiana. Bo jesteśmy przyzwyczajeni, że grała uczennice, a może zrobiłaby nam wielką niespodziankę ;)
fakt, przepraszam a pomyłkę:P
może faktycznie, mówię tak bo grała uczennice :D a jakby zagrała inną rolę też by se poradziła :)
pzdr;)
ja jakoś sobie nie wyobrażam Anahi w tej roli. Ale kto wie może by dała sobie rade to by była miła niespodzianka :)
aa
popieram kolezaneczke wyzej !
kurde tak sie nam wszytskim wydaje ze łoo nikt nie widzi jej w takiej roli no ale kurde zna wiekszosc ja tylko wlsnie z jednej telci czyli zbuntt. i dlatego takie sie ma wrazenie..
i kurde szkoda ze nie zgodzila sie zagracc ;l
zajebiscie bylo by ja zobaczys o boku williamka
haa ! dddd;
marzenieeee ..... bo super jak sa dobrze aktorzy dobrani i plus ci ktorych sie kochoo ! ;o
o !
Anahi nie chciała zagrać po były w scenariuszu odważne sceny erotyczne i jej się to nie spodobało :)
haa no wiem wiem dddx
w ' ŚS ' czytałam jakies wywiad czy cos tamm ;dd
ale no wlasnie szkoda kurdeee ! ddx
Jacqueline Bracamontes bardzo ładnie radzi sobie w tej roli. poza tym fajnie widziec ja w pierwszoplanowej roli :) Ale faktycznie Anahi pierwszej zaproponowano udział w tej telenoweli jako Marii Jose, lecz nie zgodziła się, gdyż uważa że nie jest gotowa na odwazne sceny milosne. mowiła tez ze spiewa do dzieci i młodych ludzi i nie jest gotowa na taki krok jak Maite. bylo to w nowym numerze świata seriali. Pozdrawiam :)
Ja widziałam Anahi jeszcze w telenoweli "Daniela i przyjaciele", i jak dla mnie tak samo grała jak w Zbuntowanych, bez żadnych rewelacji, ale może dla tego, że te role były do siebie w pewnym stopniu podobne :)
nie ogladalam tego no ale pewnieee taaaaak dx
podobne rolee i dlatego sie wydawal o ze identykoooo graaa ddx
a co do kol wyzej to kurdee racjaa > gra superr. ! i nie wierzyłam ze to powiem ale Lubie Jacquelineee , cha chaaaa
kurde dzieki temu serialkowi wspaniałemu! ddd; bo tak to nie zbyt ja lubialam.. łeeh z nia chyba ; cene marzen i idiotki nie ida do nieba ogladalam ; no i jakos ją nie ten tegess;d
ale tera jest GIT ! dd;
no i teraz bardziej moge przebolec ze anahi tam nie maa ;-x