Pytanie do tych, którzy obejrzeli już serial: Jak skończy Katia? Co się z nią stanie?
nic, a przynajmniej nie pamiętam dokladnie (tak bym zapamiętala)Będzie na slubie Mari Jose i Alexa więc ujdzie jej plazem. Ale teraz już chyba zacznie mądrzeć. Z tych ciemniejszczych charakterów to kare poniesie Bruno i Maura, Ulisessa zabije Bruno,a Liset zachoruje (już zaczyna) na bialaczke i się zmieni.
Katia powinna zginąć w jakimś masakrycznym wypadku, żeby jej głowę odrąbało i język utkwił w gardle za te plotki i donosicielstwo
A mi się podoba w tym serialu to, że scenarzyści dali szansę tym czarnym charakterom, każdy może przecież zmądrzeć, dojrzeć, zmienić się na lepsze. Najlepszym przykładem (który bardzo mnie cieszy) jest Roberto.
Choć nie trawię Katii to zdecydowanie zgadzam się co do Roberta. W sumie lubiłem go już od początku, bo niby tam kręcił, ale miałem cały czas wrażenie, że jest dość przyzwoity. Natomiast teraz coraz bardziej go lubię:D
Ja też Roberta lubiłam niemalże od początku, za to nie cierpię jego żony i żałuję, że do niczego nie doszło między nim a Paulą :)
Noooo.... dzisiaj to dosłownie przeszła samą siebie kretynka jedna! Do więzienia z nią i tyle! Powinna wreszcie dostać za swoje:/
zapraszam na forum jackie: www.jacqueline.fora.pl Forum jest nowo otwarte więc zapraszamy serdecznie wszystkich chętnych do rejestracji.