PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510085}

Zaklęta miłość

Sortilegio
2009
7,9 2,1 tys. ocen
7,9 10 1 2139
Zaklęta miłość
powrót do forum serialu Zaklęta miłość

Katia

ocenił(a) serial na 8

Pytanie do tych, którzy obejrzeli już serial: Jak skończy Katia? Co się z nią stanie?

dudusia_2

nic, a przynajmniej nie pamiętam dokladnie (tak bym zapamiętala)Będzie na slubie Mari Jose i Alexa więc ujdzie jej plazem. Ale teraz już chyba zacznie mądrzeć. Z tych ciemniejszczych charakterów to kare poniesie Bruno i Maura, Ulisessa zabije Bruno,a Liset zachoruje (już zaczyna) na bialaczke i się zmieni.

angielkaodszelera

Katia powinna zginąć w jakimś masakrycznym wypadku, żeby jej głowę odrąbało i język utkwił w gardle za te plotki i donosicielstwo

ocenił(a) serial na 8
marina23

A mi się podoba w tym serialu to, że scenarzyści dali szansę tym czarnym charakterom, każdy może przecież zmądrzeć, dojrzeć, zmienić się na lepsze. Najlepszym przykładem (który bardzo mnie cieszy) jest Roberto.

ocenił(a) serial na 10
dudusia_2

Choć nie trawię Katii to zdecydowanie zgadzam się co do Roberta. W sumie lubiłem go już od początku, bo niby tam kręcił, ale miałem cały czas wrażenie, że jest dość przyzwoity. Natomiast teraz coraz bardziej go lubię:D

ocenił(a) serial na 8
PaWeLoS

Ja też Roberta lubiłam niemalże od początku, za to nie cierpię jego żony i żałuję, że do niczego nie doszło między nim a Paulą :)

ocenił(a) serial na 10
dudusia_2

Noooo.... dzisiaj to dosłownie przeszła samą siebie kretynka jedna! Do więzienia z nią i tyle! Powinna wreszcie dostać za swoje:/

PaWeLoS

Byłoby dobrze jak by zapłaciła za swoje winy....ale czas pokarze

ocenił(a) serial na 9
angielkaodszelera

a co się stanie z Maurą , jaką poniesie karę ?:)

ocenił(a) serial na 10
sarah496

W jakimś temacie było napisane, że trafi do więzienia:)

ocenił(a) serial na 10
PaWeLoS

zapraszam na forum jackie: www.jacqueline.fora.pl Forum jest nowo otwarte więc zapraszamy serdecznie wszystkich chętnych do rejestracji.

sarah496

tak, trafi do więzienia za udział w porwaniu Mari Jose i za to że chciała wrobic marie Jose w kradzież pieniedzy firmowych