Mam pytanie do osób, które obejrzały serial do końca: jaki będzie wątek tej Sandry (siostry bliźniaczki Mari Jose), nie będzie ona czasem w jakimś momencie udawała, że jest Marią Jose? Z tego co wiem to ta Sandra kiedyś była związana z Ulisesem, ale piszą też o niej że jest chora, a jak Ulises się dowie, że Sandra i Maria Jose są siostrami (bo coś już podejrzewa) to będzie chciał się z Sandrą ożenić, w zamian za to, że nie wyda tej tajemnicy. Interesuje mnie jeszcze jedna kwestia, bo wiem że Maria Jose nie poroni, tylko urodzi synka - czy ktoś nie będzie chciał namieszać i podważyć tego, iż jest to syn Alexa. Czytałam, że na początku ciąży Bruno powie, że może to jego dziecko albo tego Mario Aguirre, ale chodzi mi o późniejszy czas. Wogóle to tyle bym chciała wiedzieć:) ale nic nie poradzę, że lubię być poinformowana do przodu:)
Z góry dziękuję za informacje
matka Sandry i ojczym chcą aby Sandra odziedziczyła majątek po dziadku, ale jej zależy jedynie na narkotychach. Zapadnie w śpiączke i jej matka z mężem zaplanuja porwanie MJ. Potem beda ja faszerować lekami eksperymentować na mózgu tak że MJ utraci pamięć. W tym czsie Alex odnajdzie sandre i przez chwile będzie myślał że to jego żona ale zaraz odkryją fałsz. Zacznie szukac prawdziwej żony i znajdzie, a w tym czasie Sandra umrze. To tak w skrócie....skomplikowane troche. A watek ulissesa w tej sprawie to dla mnie mało ważny wiec ...nie piszę.
A co da MJ i dziecka to bedzie powątpiewac Viktoria w ojcostwo Alexsa, ale ten bardzo ładnie sie zachowal uwierzył MJ. Ona chciała dla innych zrobić badania DNA ale Alex nie chcial, no i w końcu dr powiedział że to niebezpieczne dla dziecka i odpuścili badania. A Bruno też wspomni że to jego dziecko, ale Alex sie tym nie przejmie. Miłego oglądania
Dziękuję bardzo za tak obszerną odpowiedź:) nie pozostaje mi nic innego jak śledzenie dalszych losów bohaterów tej telenoweli:)