Serial jest rewelacyjny, akcja rozgrywa się bardzo szybko, jeszcze na zadnym odcinku sie nie nudziłam. Seriale oglądam od 15 lat i wiem ze nie bylo ciekawszego... Aktorzy swietnie odgrywają swoje role, a muzzzzyka jest wprost nieziemska...
Do emisji serialu Zaklęta miłość myślałam ze to Cena marzeń bedzie zawsze na I miejscu :)
zgadzam się ten serial jest rewelacyjny,szczególnie jestem pod wrażeniem Aleksa :) jest boski :)
tak zdecydowanie popieram wszystko szybko sie dzieje a nie jak ten 'nie igraj.." ciagnie sie jak flaki z olejem troche mnie juz wkurza szybko i konkretnie
Zgadzam się.... Nie igraj.. już też mi się trochę dłuży i wkurza mnie MCH, ale już za chwilę koniec i pewnie wtedy będzie mi przykro, że już się skończył:D
zapraszam na forum jackie: www.jacqueline.fora.pl Forum jest nowo otwarte więc zapraszamy serdecznie wszystkich chętnych do rejestracji.
Zgadzam się z założycielem tematu ta telenowela jest rewelacyjna akcja się szybko rozkręciła, aktorzy doskonale odgrywają swoje role zwłaszcza główni bohaterowie William i Jaqueline .Nie mam żadnych złych uwag do tego serialu.
Przychylam się do opinii.
Długo nic tego nie przebije.
William dobry jak nigdy przedtem.
To pewnie zasługa Jaqueline, bo przy Maite wypadał bardzo blado.
Dodam tylko, że muzyka w serialu jest rewelacyjna.
Nie tylko piosenki, ale również ta ilustracyjna.
Gdyby ktoś wiedział, gdzie można znaleźć muzykę (szczególnie tą ilustracyjną) proszę o info.