Od 13 marca ,,Zaklęta miłość" przesunięta na godzinę 19 w zamian za ,, Nie igraj z aniołem"
Stacja TV4 w zamian za ,,Nie igraj z aniołem" będzie emitować serial z 1999r pt. ,,Na południe" :(
Ten serial pochodzi USA, nie zbyt ciekawe. Chyba coś jak Komisarz Rex czy coś. Nie wiem czy dobrze porównałam bo nigdy nie oglądałam tego komisarza ;)
Witam dziś widziałem na Telemagazyn że od Piątku 12 marca już będzie Zaklęta miłość a nie jak dusia93_25 napisała że od 13 marca to nie prawda.
http://www.cuidadoconelangel.pl/ n atej stronie nawet pisze ze Sortiliego jest od 12 marca..
Ale dusia to przynajmniej jako pierwsza napisała o zmianie, że coś takiego będzie mialo miejsce a wy tylko sprawdziliscie prawdziwość.
W sumie to nawet dobrze, bo będę miała wiecej czasu na naukę;) Obecnie oglądam na tv4 "Zbuntowanych", "Sortilegio", i "Nie igraj z aniołem":)
Widziałam dobrze, ale się pomyliłam i napisałam, że 13 sorki. Z jednej strony żałuję, że nie dadzą jakiejś telki, ale z drugiej będę miała więcej czasu na naukę ;)