PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510085}

Zaklęta miłość

Sortilegio
2009
7,9 2,1 tys. ocen
7,9 10 1 2139
Zaklęta miłość
powrót do forum serialu Zaklęta miłość

Od 13 marca ,,Zaklęta miłość" przesunięta na godzinę 19 w zamian za ,, Nie igraj z aniołem"

Stacja TV4 w zamian za ,,Nie igraj z aniołem" będzie emitować serial z 1999r pt. ,,Na południe" :(

dusia93_25

Bezsensu, ale trudno. A co to wogóle za serial? Kto go wyprodukował?

ocenił(a) serial na 10
angielkaodszelera

Ten serial pochodzi USA, nie zbyt ciekawe. Chyba coś jak Komisarz Rex czy coś. Nie wiem czy dobrze porównałam bo nigdy nie oglądałam tego komisarza ;)

ocenił(a) serial na 10
dusia93_25

Hmmm... A mi pasuje:D będzie można trochę mniej się spieszyć, żeby zdążyć:D

ocenił(a) serial na 10
PaWeLoS

Witam dziś widziałem na Telemagazyn że od Piątku 12 marca już będzie Zaklęta miłość a nie jak dusia93_25 napisała że od 13 marca to nie prawda.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

http://www.cuidadoconelangel.pl/ n atej stronie nawet pisze ze Sortiliego jest od 12 marca..

Zbuntowany_RBD

Ale dusia to przynajmniej jako pierwsza napisała o zmianie, że coś takiego będzie mialo miejsce a wy tylko sprawdziliscie prawdziwość.

dusia93_25

W sumie to nawet dobrze, bo będę miała wiecej czasu na naukę;) Obecnie oglądam na tv4 "Zbuntowanych", "Sortilegio", i "Nie igraj z aniołem":)

ocenił(a) serial na 10
aneczka_1082

Widziałam dobrze, ale się pomyliłam i napisałam, że 13 sorki. Z jednej strony żałuję, że nie dadzą jakiejś telki, ale z drugiej będę miała więcej czasu na naukę ;)

dusia93_25

po sorti bedzie mi pecado- pisze w nowym swiecie seriali- subcio, jestem bardzo szczesliwa

dusia93_25

po sorti bedzie mi pecado- pisze w nowym swiecie seriali- subcio, jestem bardzo szczesliwa