PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510085}

Zaklęta miłość

Sortilegio
2009
7,9 2,1 tys. ocen
7,9 10 1 2139
Zaklęta miłość
powrót do forum serialu Zaklęta miłość

jestem ciekawa czy ona jest w ciązy, juz teraz, czy tylko udaje, czy udawala i naprawde jest w ciazy, a jak pojdzie do doktora, to sie okaze ze naprawde?? prosze o szybka odpowiedz :)

bella3

MJ będzie w ciąży a Alex jak sie dowie o tym kochanku podstawianymi obwini ją, że to nie jego dziecko tylko kochanka i wyrzuci ja z domu.

ocenił(a) serial na 10
marina23

Co za kretyn! A co się stanie z tym dzieckiem? Wnioskuję, że MJ poroni czy coś takiego i pewnie będzie miał z tym związek Bruno. Może ktoś powiedzieć jak to będzie?

ocenił(a) serial na 10
PaWeLoS

Nic takiego się nie stanie. Mj urodzi synka, który będzie miał na imię Antonio tak jak ojciec Alexa.

bella3

tak, ona jest w ciąży. Ale mąż nie wyrzuci jej bo bedzie myślał ze dziecko jest innego, lecz za historyjke z tym kluczem od hotelu i Mario. on sie później dowie o ciąży, jak już odkryje że klucz mógl dać jej Bruno.

bella3

potem MJ bedzie w szpitalu... wtedy Alex poprosi ja o powrót do domu....i przez chwile bedzie dobrze a potem....

ocenił(a) serial na 10
bella3

nooo... co potem??:) przeczytałbym streszczenia odcinków ale s

ocenił(a) serial na 10
bella3

nooo.. co potem?? przeczytałbym streszczenia odcinków ale są na tyle długie, że mi się nie chce...

bella3

potem Alex bedzie szukal sedziego(tego od falszywego slubu) i zaginie razem z przyjacielem. odnajda ich tuz przed porodem i potem znow bedzie wszystko ok, do czasu kiedy MJ porwia, a potem odnajda, sielanka i koniec filmu

bella3

wie ktos moze gdzie znajde streszczenia wszystkich odcinków? ;)

ocenił(a) serial na 10
bella3

To się będzie działo hehe... Wczoraj przypadkiem na jakiejś stronie trafiłem na fragment z filmu kiedy Alex dowiaduje się o porwaniu Marii Jose... Aż szkoda kolesia:)