jestem ciekawa czy ona jest w ciązy, juz teraz, czy tylko udaje, czy udawala i naprawde jest w ciazy, a jak pojdzie do doktora, to sie okaze ze naprawde?? prosze o szybka odpowiedz :)
MJ będzie w ciąży a Alex jak sie dowie o tym kochanku podstawianymi obwini ją, że to nie jego dziecko tylko kochanka i wyrzuci ja z domu.
Co za kretyn! A co się stanie z tym dzieckiem? Wnioskuję, że MJ poroni czy coś takiego i pewnie będzie miał z tym związek Bruno. Może ktoś powiedzieć jak to będzie?
Nic takiego się nie stanie. Mj urodzi synka, który będzie miał na imię Antonio tak jak ojciec Alexa.
tak, ona jest w ciąży. Ale mąż nie wyrzuci jej bo bedzie myślał ze dziecko jest innego, lecz za historyjke z tym kluczem od hotelu i Mario. on sie później dowie o ciąży, jak już odkryje że klucz mógl dać jej Bruno.
potem MJ bedzie w szpitalu... wtedy Alex poprosi ja o powrót do domu....i przez chwile bedzie dobrze a potem....
nooo.. co potem?? przeczytałbym streszczenia odcinków ale są na tyle długie, że mi się nie chce...
potem Alex bedzie szukal sedziego(tego od falszywego slubu) i zaginie razem z przyjacielem. odnajda ich tuz przed porodem i potem znow bedzie wszystko ok, do czasu kiedy MJ porwia, a potem odnajda, sielanka i koniec filmu