PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510085}

Zaklęta miłość

Sortilegio
2009
7,9 2,1 tys. ocen
7,9 10 1 2139
Zaklęta miłość
powrót do forum serialu Zaklęta miłość

Wiecie, ze wczoraj usuneli fajna scenke z Maria jose i Alexem? Zut przed tym jak sobie reke podali.....szokda, fajna jest ale jeszcze lepsza bedzie w 87 odcinku w wesji polskiej, ciekawe czy ja tez usona bo w wiekszosci pousuwali.....beznadziejnie

angielkaodszelera

dałabyś linka ;)?
Z tą scenką którą usunęli.

estrella93RBD

Z wczorajszego odcinka: http://www.youtube.com/watch?v=sAC0TtV6Sww

ocenił(a) serial na 10
angielkaodszelera

Jaaaaa..... co za kretyni! Jak mogli usunąć taką scenę?! Co to w ogóle ma być, że sceny suwają?!

PaWeLoS

nooooo, ale jeszcze lepsza scena jest w 87 odcinku ktora w telewizj hiszpanskiej ucieli! ciekawa jestem jak w polskiej wersji.....bo trzeba sie tez w necie naszukac by znalezc...

ocenił(a) serial na 10
angielkaodszelera

no to teraz pytanie, po co tworzą sceny, których i tak nie wyświetlają??? o.O

ocenił(a) serial na 10
PaWeLoS

Helo macie racje też to widziałem nie mogę uwierzyć że taką piękną scenę usunęli niech to szlak trawi. I tak samo było z zbuntowanymi pamiętacie to bo ja tak.

angielkaodszelera

TV4 niczego nie usunęli, tylko dostali taką wersję. Jest wersja dla Meksyku, dla pozostałych krajów i wersja ocenzurowana dla USA i krajów arabskich.

angielkaodszelera

a ja chciałam zauważyć, że w powtórce odcinka która leci rano na tv4 już wszystko było ok,tzn. normalnie była ta scena, więc ja nie wiem co się stało że ją wycieli wcześniej

angielkaodszelera

We wczorajszym odcinku znow usuneli scene - jak MJ rozmawia z Elena i mowi ze nie jest Sandra lecz MJ.....ciekawa jestem czemu tak robia

ocenił(a) serial na 10
angielkaodszelera

No właśnie... wczoraj oglądałem i tej sceny nie było... a dzisiaj rano powtórkę oglądam i widzę, że to jest i cały czas się zastanawiałem czy to ja tej sceny jakoś nie zauważyłem czy jak, ale wychodzi na to, że usunęli:)

angielkaodszelera

usuneli scene z oswiadczynemi buuuuuuu........czemu oni tak robia? czy ktos moze jutro nagrac powtorke i wrzucic na yutube? ja mieszkam za granica i tyko w internecie moge ogladac...prosze

ocenił(a) serial na 10
angielkaodszelera

Mam prośbę:) chciałbym zobaczyć tą scenę z oświadczynami:) mogłabyś podać link z youtube?:)

ocenił(a) serial na 10
PaWeLoS

wejdź na www.sortilegio.pl i tam na stronie głównej jest.....