Obejrzałam właśnie premierowy odcinek i jestem zachwycona tym serialem! Już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków. Mam nadzieje że wkrótce będzie można go również obejrzeć z polskim lektorem. Polecam!!
Całkiem przyzwoity serial i świetny Donnie Wahlberg (jak dla mnie wszystkiego jego kreacje detektywów są idealne )
Też jestem już po pilocie i powiem tak zawieść się nie zawiodłem bo obejrzałem z marszu tzn bez żadnych wcześniejszych newsów o tym serialu, ale muszę przyznać że nie przypadł mi zbytnio do gustu. Sama sprawa nad którą pracowali w tym odcinku raczej wysokich lotów nie była i w serialu nie zajęła zbyt dużo miejsca, za to producenci postanowili pokazać nam jak wygląda rodzinny obiad - sorki ale to mam co niedzielę i to "bez włączania telewizora".
no bo właśnie historia rodziny ma być głównym tematem serialu--sprawy kryminalne są tylko tłem...
Danny Reagan (Wahlberg) ma w sejfie, oprócz Glock'a, dokumentów, nowiutkich nieśmiertelników i pewnego znaczka tajnego stowarzyszenia, Brązowy Medal Zasłużonych z wygrawerowanymi literami "PRL", czyli nasz medal (wersja z lat 1960-1992). :D (pierwsza minuta odcinka).
Chochlik? ;'>
Poza tym serial fajnie się zapowiada. Czekam na więcej. ;]