PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571918}

Zaprzysiężeni

Blue Bloods
2010 - 2024
7,2 1,4 tys. ocen
7,2 10 1 1416
Zaprzysiężeni
powrót do forum serialu Zaprzysiężeni

Blue Bloods

ocenił(a) serial na 9

Obejrzałam właśnie premierowy odcinek i jestem zachwycona tym serialem! Już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków. Mam nadzieje że wkrótce będzie można go również obejrzeć z polskim lektorem. Polecam!!

ocenił(a) serial na 8
made21

Całkiem przyzwoity serial i świetny Donnie Wahlberg (jak dla mnie wszystkiego jego kreacje detektywów są idealne )

ocenił(a) serial na 5
made21

Też jestem już po pilocie i powiem tak zawieść się nie zawiodłem bo obejrzałem z marszu tzn bez żadnych wcześniejszych newsów o tym serialu, ale muszę przyznać że nie przypadł mi zbytnio do gustu. Sama sprawa nad którą pracowali w tym odcinku raczej wysokich lotów nie była i w serialu nie zajęła zbyt dużo miejsca, za to producenci postanowili pokazać nam jak wygląda rodzinny obiad - sorki ale to mam co niedzielę i to "bez włączania telewizora".

ocenił(a) serial na 9
gagarin77

no bo właśnie historia rodziny ma być głównym tematem serialu--sprawy kryminalne są tylko tłem...

made21

Mi też się podobał. Poza tym, bardzo lubię Donniego Wahlberga :)

ocenił(a) serial na 9
made21

Danny Reagan (Wahlberg) ma w sejfie, oprócz Glock'a, dokumentów, nowiutkich nieśmiertelników i pewnego znaczka tajnego stowarzyszenia, Brązowy Medal Zasłużonych z wygrawerowanymi literami "PRL", czyli nasz medal (wersja z lat 1960-1992). :D (pierwsza minuta odcinka).
Chochlik? ;'>

Poza tym serial fajnie się zapowiada. Czekam na więcej. ;]

ocenił(a) serial na 1
made21

Beznadziejny , robienie na sile seriali o policjantach z NY z watkiem rodzinnym i sadowym. Na bank drugiego odcinka nie zobacze .Pilot ma zachecac . Pewnie 2 serii nie zrobia