Zatoka szpiegów: Sezon 1 Zatoka szpiegów sezon 1, odcinek 8
odcinek Zatoka szpiegów (2023)

Zatoka szpiegów | odcinek 8

45m
7,1 136  ocen
7,1 10 1 136
Zatoka szpiegów
powrót do forum s1e8

Czy oni nie zepsuli przypadkiem serialu uśmiercając Ilse ? Pokaże się w 9 odcinku . . . . Chyba trochę przesadzili . . . ???

ocenił(a) serial na 6
karolinamj

Jezu kobieto, musiałaś spoiler dac w tytule? Przeciez nawet jak ktoś nie chce spoilera to mimochodem go przeczyta. Masz cos z głową? Bark mi słów na taką bezmyślność.

ocenił(a) serial na 8
Barbarra_Ra

A jeżeli nie zginęła, tylko została potrącona przez ciężarówkę ??

ocenił(a) serial na 6
karolinamj

SPOILER!!!! SPOILER!!!!
Oglądałam następny odcinek i Ilse nie żyje. Franz także zadał to samo pytanie co Ty, czyli czy Ilse musiała zginąć i powiedziano mu, że tak bo odkryła kim jest i niosła książkę "Wenus w futrze" a także szyfr GYRO 35 do Gestapo. Przejechała ją ta dziewczyna, którą Franz myślał że, wyrzucił przez okno. I zabrała jej torebkę w której był szyfr, książka itp,

ocenił(a) serial na 8
Barbarra_Ra

a może tylko wyniosła wymienione (książka, szyfr) z jego mieszkania ... ??

ocenił(a) serial na 6
karolinamj

SPOILER!!! Nie bo rozszyfrowała meldunek. Zanotowała sobie te cyfry w poprzednich odcinkach i gry znalazła książkę podstawiła do cyfr litery z książek i wyszedł jej meldunek GYRO35. Szła na Gestapo. Bo niby po co zabrała to wszystko ze sobą? A nawet gdyby nie chciała go wydać , to ryzyko było za duże. Sprzątnęli ją i koniec.

ocenił(a) serial na 6
Barbarra_Ra

Z książki a nie z książek.

ocenił(a) serial na 8
Barbarra_Ra

Żeby donieść na gestapo to nie potrzebowała żadnej książki ani tym bardziej zapisanych haseł, gestapo uznałoby że to ona jest szpiegiem, no bo skąd to ma? Wystarczyło powiedzieć gdzie i co widziała.

ocenił(a) serial na 6
karolinamj

Nie rozumiem po co ta dyskusja? Kluczem była książka. I to konkretne wydanie. To to wydanie pasowało do szyfru. Oni przecież przechwycili jakieś meldunki tylko nie umieli rozszyfrować. Wzięła ze sobą i tyle. Tak czy owak odkryła prawdę i ryzyko było za duże. Tez bym podjęła taką decyzję. Poza tym mnie wkurzała. Nie znosze zaborczych bab jamochłonów. Choć przyznaję, że była prześliczna i aktorka nieźle grała. Natomiast mega interesująca jest dla mnie żona Keslera. SPOILER!!!

Od początku czułam, że jest nasłana i dlateog tak podrywa Franza. Choc nie sadizłam, z eprzez Kselera

ocenił(a) serial na 6
karolinamj

SPOILER!!!

Podejrzewałam raczej, że jest z wywiadu np. Sowieckiego. Te jej prowakcje, że nienawidzi Hitlera itp. Z daleka czuła, z ego sprawdza. A tu się okazało, że Kesler ją nasłał , bo od początku podejrzewał Franza.

ocenił(a) serial na 6
karolinamj

Sorry za literówki, ale jade pociągiem i trochę telepie

ocenił(a) serial na 6
karolinamj

Tak musiała zginąć. Odkryła jego tajemnice. gdyby nie zginęła wydałaby go i zginęłoby wielu innych ludzi. Mała wścibska baba kontrolująca i śledząca swego faceta. Żałosne. Choć nie zmienia to faktu, że odkryłą przy okazji śledząc jego romanse to, że jest szpiegiem. Musiała zginąc i całe szczęście. Drażniła mnie ta jej zazdrość

ocenił(a) serial na 8
Barbarra_Ra

Masz rację, spoilera nie powinno być w tytule, jednak nie ma pewności, że Ilse nie żyje ....

karolinamj

Serio musiałaś dać taki tytuł...

ocenił(a) serial na 8
szynkarek

Nie przejmuj się - Anna wypadła z okna i żyje, więc może Ilse takze żyje ...