Czy oni nie zepsuli przypadkiem serialu uśmiercając Ilse ? Pokaże się w 9 odcinku . . . . Chyba trochę przesadzili . . . ???
Jezu kobieto, musiałaś spoiler dac w tytule? Przeciez nawet jak ktoś nie chce spoilera to mimochodem go przeczyta. Masz cos z głową? Bark mi słów na taką bezmyślność.
SPOILER!!!! SPOILER!!!!
Oglądałam następny odcinek i Ilse nie żyje. Franz także zadał to samo pytanie co Ty, czyli czy Ilse musiała zginąć i powiedziano mu, że tak bo odkryła kim jest i niosła książkę "Wenus w futrze" a także szyfr GYRO 35 do Gestapo. Przejechała ją ta dziewczyna, którą Franz myślał że, wyrzucił przez okno. I zabrała jej torebkę w której był szyfr, książka itp,
SPOILER!!! Nie bo rozszyfrowała meldunek. Zanotowała sobie te cyfry w poprzednich odcinkach i gry znalazła książkę podstawiła do cyfr litery z książek i wyszedł jej meldunek GYRO35. Szła na Gestapo. Bo niby po co zabrała to wszystko ze sobą? A nawet gdyby nie chciała go wydać , to ryzyko było za duże. Sprzątnęli ją i koniec.
Żeby donieść na gestapo to nie potrzebowała żadnej książki ani tym bardziej zapisanych haseł, gestapo uznałoby że to ona jest szpiegiem, no bo skąd to ma? Wystarczyło powiedzieć gdzie i co widziała.
Nie rozumiem po co ta dyskusja? Kluczem była książka. I to konkretne wydanie. To to wydanie pasowało do szyfru. Oni przecież przechwycili jakieś meldunki tylko nie umieli rozszyfrować. Wzięła ze sobą i tyle. Tak czy owak odkryła prawdę i ryzyko było za duże. Tez bym podjęła taką decyzję. Poza tym mnie wkurzała. Nie znosze zaborczych bab jamochłonów. Choć przyznaję, że była prześliczna i aktorka nieźle grała. Natomiast mega interesująca jest dla mnie żona Keslera. SPOILER!!!
Od początku czułam, że jest nasłana i dlateog tak podrywa Franza. Choc nie sadizłam, z eprzez Kselera
SPOILER!!!
Podejrzewałam raczej, że jest z wywiadu np. Sowieckiego. Te jej prowakcje, że nienawidzi Hitlera itp. Z daleka czuła, z ego sprawdza. A tu się okazało, że Kesler ją nasłał , bo od początku podejrzewał Franza.
Tak musiała zginąć. Odkryła jego tajemnice. gdyby nie zginęła wydałaby go i zginęłoby wielu innych ludzi. Mała wścibska baba kontrolująca i śledząca swego faceta. Żałosne. Choć nie zmienia to faktu, że odkryłą przy okazji śledząc jego romanse to, że jest szpiegiem. Musiała zginąc i całe szczęście. Drażniła mnie ta jej zazdrość
Masz rację, spoilera nie powinno być w tytule, jednak nie ma pewności, że Ilse nie żyje ....