PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Właśnie kupiłam nowy numer świata Seriali i będą będą puszczone dalsze odcinki I temporady Zbuntowanych. W programie musiała widocznie zajść pomyłka, że 1 sierpnia będzie już co innego zamiast Zbuntowanych.

ReBelDe_fan

Całe szczęście ! Chociaż 1 temporade wyemitują do końca bo na dalsze pewnie nie ma co liczyć :(

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

Powiece dlaczego nie wyemitują dalszych temporad?

Zbuntowany_RBD

Jeszcze nie wiadomo czy wyemitują.Mi się zdaje że wyemitują,ponieważ po co by kupywali 1 temporade i połowy już by nie było.Ludzie zaczeli by se myślec o nich żle i wogule by nie oglądali TV4.Ale też jak wykupili 1 temporade to reszte też chyba wykupią by tak nie roibli 1 wykupili,a reszte nie.

Zbuntowany_RBD

Wyemitują jestem tego pewien.(Tak ja myśle nie musicie się ze mną zgadzać.By niekupywali 1 temporady a reszty nie?Bez sensu by było.

Zbuntowany_RBD

Zastanawiam się kiedy będą mieli występ w Polsce.Ponoć mówią że mają mało fanów w Polsce.Za pare tygodni wzrośnie wiecej fanów zobaczycie.Rubcie blogi,fora,mówcie kolegom i koleżankom żeby oglądali ten serial na temat Rebelde to więcej fanów odrazu przybędzie.I może będą wtedy w Polsce :D.Obym miał racje.Hehe...

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

No to fajnie zobaczymy czy 2 temporade puszczą;)

Angelina_9

Wszelkie pytnia o Rebelde prosze kierować na mojego e-maila:Kh_amilo13@vp.pl albo na moje gg:3615776

Nut_4

Jest na co liczyć zobaczycie :D.Tak mi się zdaje ale na 99% wyemitują.

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Podobno mają puścić we wrześniu 2 temporade, ale to na 100% nie jest pewne

Aishwaryaaa

Oby puścili.Lubie ten film i niehcce żeby mi go przerwali w połowie

ReBelDe_fan

Co tu duzó mówić.ZBUNTOWANI MUSZA BYC NA EKRANIE I W POLSCE.

Kh_amilo13

Napewno wszyscy byśmy chcieli żeby puścili kolejne temporady..Ale co tu dużo mówić nie łudźmy się że tak się stanie.Jednak nadzieje trzeba mieć :)

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Jeśli nie chcą puścić następnych, to po co puszcali pierwsza?
To jest jak film w kinie, w którym w połowię niego karzą Ci wyjść...
Muszą puścić następne temporady, Santos <3

ocenił(a) serial na 6
Aishwaryaaa

Ech.. Coś mi się wydaje, że chyba nie puszczą, bo gdyby mieli już wykupioną to pewnie by o tym poinformowali i jakieś reklamy na ten temat by emitowali.. A tu cisza..
jeśli nie puszczą 2 temporady, nie zobaczę Sol i Loli w akcji.. Nie mówiąc już o Santosie xD hehe

pietrusia

oni w ogole z reklamowaniem sa na bakier

Pola_19

Jak niepuszcza to straca ogladalnosc proste.Ale by niechcieli tego.

Kh_amilo13

a Ty znowu to samo, oni i tak maja mala ogladalnosc, a jak puszcza cos nowego to trafi to do innej grupy docelowej i wyjdzie im ogladalnosc podobna.

Pola_19

Hmm...Widisz ile jest tematow,fanow?I to jest malo?To zobaczysz ze spadnie ogladalnosc jak nie wyemituja nasptenych tempporad.Jest duzo opgladalnosci.I trzeba wierzyc ze wyemituja.A ty kurwa swoje.Idz wypierdalaj z tego forum.

Kh_amilo13

Widze, ze 13 w twoim nicku to chyba tez twoj wiek, dzieciaku, poprzegladaj sobie troche wyniki ogladalnosci, albo najlepiej kup sobie jakas ksiazke medioznawcza. "Duzo tematow i duzo fanow" - raptem ponad 600 glosow na filmwebie i myslisz, ze garstka fanow sprawi, ze tv4 bedzie sobie glowe nimi zawracalo i zaraz poleci kupic dalsze temporady. A wypier...alac to ty mozesz na jakis kurs ortografii, bo czytajac twoje posty mam niezla polewke, jakie masz braki w edukacji, wiez sie za nauke zamiast siedziec przed tv.

ocenił(a) serial na 10
Pola_19

Zgadzam sie z tobą pola niech idzie na zakiś kurs ortografii,ma dopiero 13 lat a tyle przeklina,bezczelnie obraża osoby które tu piszą.

Kh amilo13 ty to możesz u siebie przeklinać BURAKU JEDEN!!!

ocenił(a) serial na 10
Kh_amilo13

Wiesz co Kh amilo13 od dłuższego czasu Mnie wnerwiasz,w kółko kurwa i kurwa weź sie smarku uspokój co.Co ci sie nie podoba?To że ktoś pisze to co myśli?To ci powiem że to jest forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.A jak to ci sie mie podoba to spieprzaj z tego forum i daj nam święty spokój,i kup sobie słownik ortograficzny.Pokemony sobie oglądaj gówniarzu jeden a nie obrażaj ludzi.

suzi_5

suzi.. piszesz, że to jest forum.. masz racje, ale powiem ci jeszcze, że to forum dotyczy REBELDE, a nie tego chłopaka. Mało mnie interesuję wasze zdanie na jego temat, więc jeśli macie ze sobą jakiś problem to przejdźcie na gadu i tam dawajcie sobie rady dotyczące ortografii itp. albo spotkajcie się kiedyś na real i skoro takie z was polonistki to poduczcie go skoro 'ma braki edukacyjne'.

Mi osobiście wydaje się, że tv4 puści tylko I t.
Oglądalność i tak mają małą, więc nie sądzę, żeby zależało im na wykupieniu dalszych.

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Więc co to będzie za telenowela?
Powinna kończyc się happy end'em a tutaj?
Lupe bez nikogo, Diego i Rob bez siebie, przeciez losy Lupe w ogóle inaczej sie potoczą i nikt nie będzie o tym wiedział!

Las Tontas No Yan al cielo od września w TV4<beczy> z Jacky Bracamontes, Jamie Camil i Valentino Lanus :/

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

mam nadzieje że puszczą 2 temporade chodźby na innym programie np .polsat !!! chce obejrzeć wszystkie odcinki!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Od marca 2009 po Las Tontas No Van A Cielo 2 teporada na TV4

ocenił(a) serial na 9
Aishwaryaaa

Wow:) Było by super:) A skąd masz takie informacje:)

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Kolega z forum dzwonił do TV4 i mu powiedzieli.

ocenił(a) serial na 10
Aishwaryaaa

mam smutną wiadomość... W bravo girl pisali że tv4 bankowo nie wyemituje nastepnych temporad :(

ocenił(a) serial na 6
Miaa

o nie ;( Szkoda.. Ale w tele tygodniu pisało, że 'TV4 zapewnia, że wyemituje dalsze części Zbuntowanych, ale jeszcze nie wie kiedy'

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Puszczą kolejne części- 2 w marcu to jest pewne, TV4 powiedziało! :)

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

To pewne, 2 część 2 marcu, TV4 powiedziało, widocznie Bravo Girl ma stare info :)