Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8865
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Santosa czy Nico >?? uzasadnijcie jak możecie
Ja Santosa nie patrząc na wygląd, ale Nico mnie strasznie wkurza ogólnie.. Zachowuje się jak ojciec Lupity nawet jak nie było Santosa ta para czyli lupita i nico nie wzbudzali we mnie sympatii.. poruszam ten temat bo o nich mało się mówi :) pozdrówka wszytskim

ocenił(a) serial na 10
any1

Na miejscu Lupity wybrałabym oczywiście Santosa, ponieważ Nico jest taki jakby trochę zaborczy, a Santos jest przystojny i słodki. =]
Pozdro.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowana19

Również wybrałabym Santosa, bo tamten zmieniacz szalików jest straszliwy.. Jest zazdrosny i ciągle się czepia, a Santos to słodki chłopak:)

ocenił(a) serial na 9
arisa_

Oczywiście że Santosa ;d Uważam że bardziej pasuje do Lupity. Jest zresztą przystojniejszy ^^

ocenił(a) serial na 10
_Cukierkowa_Dama_

Ja bym wolała Nicka, to nie jest może dobre uzasadnienie, ale w 1 temporadzie przyzwyczaiłam się do tej pary i nie wyobrażam sobie, żeby Lupita była z kimś innym..:)

ocenił(a) serial na 10
Daniela_Lujan_87

Daniela bardzo dobre uzasadnienie ja się tak przyzywczaiłam do luhan i teo ... :) ale ja własnie w 1 temporadzie jakby wogoóle nie widziałam tej pary ( lupity i nico) jakoś mnie nie interesowała

ocenił(a) serial na 10
any1

Wątek Lupity i Nico jest trochę za bardzo ograniczony... Mogli poświęcić tej parze więcej czasu.
Pozdrawiam.!;*

użytkownik usunięty
any1

Dopóki Nico nie wyjechał, lubiłam ich jako parę. Ładnie razem wyglądali.. ale po przemianie Santosa zmieniłam zdanie! Teraz są moją ulubioną parą.. nałogowo śledzę ich losy :D

ocenił(a) serial na 10
any1

heh nałogowo :) ja ogółem czasami myśle, że w filmie powinien być taki moment, że Lupita nagle zmienia się wizualnie bo wyglada jak taka miła dobra dziewczynka .. i taka jest;P ale wydaje mi się ze powinien przyjsc czas na zmiany :)

ocenił(a) serial na 7
any1

No, ja też tak myślę:D

ocenił(a) serial na 10
any1

Ja na miejscu Lupity wybrała bym Santosa. Ponieważ Nico jest taki "sztywny" a Santos wyluzowany. A wogóle nico jest bardz zazdrosny i nie umnie nad tym zapanować

kingw

Moim zdaniem Santos jest o wiele lepszy od Nica , pozatym bardziej pasuje do Lupity .;)

ocenił(a) serial na 10
moniczka5_filmaniak

Tak jak większość z Was na miejscu Lupe wybrałabym Santosa... Dlaczego? hmmm bo ma to Coś w sobie :) ogólnie niezłe z niego ciacho :) poza tym ma fajny charakter a to się bardzo liczy :] Nico sprawia że Lupe jest "uwiązana"...:/ W 1 temporadzie jeszcze taki nie był i wtedy było ok... ale teraz-masakra:/

ocenił(a) serial na 10
Alda93

Santos jest bardzo przystojny, a Nicko, żeby zrobił porządek z włosami i brodą to by wyglądał sto razy lepiej...:)

użytkownik usunięty
Daniela_Lujan_87

To prawda jeśli Nico ,by zrobił coś z włosami i z brodą to jeszcze jeszcze;)
Ja bardziej wolę jak Lupita jest z Santosem, bo Santos jest milszy i ładniejszy;D

ocenił(a) serial na 10
any1

no przyznam wygląda jak by był zapuszczony

ocenił(a) serial na 10
any1

Za to Santos wygląda świetnie i cieszę się, że Lupita rozstała się już z Nico. Teraz do akcji powinien ostro wkroczyć Santos!!! =]
Pozdro.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowana19

Oj teraz trochę potrwa zanim się zejdą.. Dopiero w 419 odcinku xD
To tak jakby ktoś nie wiedział^^

Ja tez się ciesze, widać było że Santos jest szczęśliwy:D

ocenił(a) serial na 10
arisa_

Fajnie.. czy santos będzie miał jakieś doczynienia z innymi dziewczynami, wiecie np będzie zarywał jakąs żeby zobic lupicie na złość ?? -- nie wydaje mi się, ale dla pewności zapytam się> :D

ocenił(a) serial na 7
any1

Nie, chyba nie.. Teraz będzię się starał tylko o nią:D