PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

koniec RBD

ocenił(a) serial na 10

ma ktos moze wypowiedzi członków zesopłu na temat ich rozstania bądz nagrania bo podobno dul i may byly na urlopie i nic nie wiedzialy wiec nie wiedomo co jest plotka a co prawda?

ocenił(a) serial na 10
AduuuuL

teraz mam mało czasu ale wieczorkiem postaram Ci się wszystkie stronki na któych jest przetłumaczone wysłać Dulce napisała list bardzo wzruszający, Christian i Anahi wypowiedzieli się w telewizji, Anahi również napisała list do fanów, Alfonso wypowiedział się dla gazety o rozpadzie zespołui również reżyser zbuntowanych napisał list.

alicja789

Na Univison pisze że to przez Alfonsa on chce odejść z zespołu.Reszta chce kontynuować.
Dul ma depresje zamkneła się wpokoju od 4 dni ne wychodzi.Anahi i MAite równeż maja depresje.A Ucker jego przyjaciel nie odzywa się do niego..

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

To niech Alfonso sobie odchodzi,a reszta niech dalej śpiewa w zespole!!!

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

to o tym nie wiedziałam :( Nut możesz napisać coś więcej co się z nimi dzieje ? bo ja niestety nie znam tej stronki

alicja789

Wczoraj fani rozmawiali z Pedro Damianem, Pedro potwierdził to, że Poncho woli zająć się aktorstwem, bo śpiewanie nie sprawia mu już przyjemności. Maite także chce się poświęcić aktorstwu, w końcu dostała swoją pierwszą główną rolę, ma okazję aby się wykazać. Reszta chce nadal śpiewać, a Christopher zamierza pogodzić aktorstwo ze śpiewaniem. Przez następny rok RBD na pewno będzie istnieć, choć odczuwa się już nieobecność członków. Maite od kilku miesięcy nie pokazuje się z zespołem, a na pożegnalne koncerty w Hiszpanii nawet nie chciała przyjechać, gdyż zerwała z Guido, wolała nie przebywać w jego towarzystwie.

__Luna__

Kurcze .....jakos wczesniej sobie radzili z tym . A teraz nagle nie moga pogodzic spiewania i aktorstwa ??
Ja nie wyobrazam sobie RBD bez Poncho badz Maite lub innego członka tego zespołu ale jesli oni odejda a reszta nadal bedzie spiewac to bede szczesliwa:):)

ocenił(a) serial na 10
AduuuuL

no to po kiego pedro pisal fanom ze to byla wspólna decyzja;//
wlasnie moglabys podac te strony sktorych to wiesz?

z gory dzieki

ocenił(a) serial na 10
AduuuuL

Najlepsi w zespole chcą zostać,to niech zostaną i dalej śpiewają,a Alfonso i Maite niech grają w filmach!

ocenił(a) serial na 10
AduuuuL

osobiscie uwazam ze odejscie poncha i may bedzie duzo strata dla zespolu ale przeciez jak odejda to sie swiat nie załamie a i tak podejzewam ze to jest za bardzo rozdmuchne ze tylko dwie osoby chca odejsc na kogos musiala spasc wina ale 100 procent pwenosci to nie mam. Ale jak chca odejsc to nie odejda wkoncu dadza sobie rade w czwórke.
Choć wolałabym zeby pogodzili spiewanie i granie ahhh ;/

ocenił(a) serial na 10
AduuuuL

siema ....
ja dziś przeczytałam, że to podobno zadecydowała tak zwana "góra" tzn "nieoficjalnie powtarza się , że to meksykański koncern telewizyjny TELEVISIA postanowił rozwiązać grupę. Nazwa zespołu nalezy do niego bo RBD powstało na potrzeby telenoweli. ....Wszystkie piosenki RBD są własnością koncernu. Nawet gdyby RBD zmieniło nazwę, nie mogliby wykonywać starych hitów. Chyba że wykupiliby do nich prawa,ale to kosztuje majątek....." Oczywiście oni wypowiadają się że o niczym nie wiedzieli i że sami są w wielkim szoku. Ktoś ich powiadomił o tym telefonicznie.
To tyle co ja się dowiedziałam i sama jestem w szoku bo jako zespół są świetni do tego fajnie było oglądać ich w serialu który po części pokazywał prawdziwy świat nastolatków

ocenił(a) serial na 2
donkey28

Odkiedy TELEVISA zajmóje się branżą muzyczną???Chyba dziecko niewiesz o czym piszesz.

ocenił(a) serial na 9
kamerun5

donkey28 ma racje televisa zakupila wszystkie prawa do zespolu jak i do piosenek rbd tak wiec nawet gdyby zespol chcial dalej wystepowac to musieliby z nowymi piosenkami bo do wszystkich ich hitow ma prawo televisa

kamerun5

kamerun5 - Televisa zajmuje się muzyką od 2005 roku. Wraz z EMI założyli wspólną wytwórnię muzyczną - EMI Televisa Music, która łączy latynoamerykańskich wykonawców. I kto tu nie wie, o czym mówi....?

ocenił(a) serial na 10
kamerun5

po 1 nie jestem dzieckiem
po 2 kamerun5 naucz się czytać ze zrozumieniem a mianowicie chyba wyraźnie napisałam że nazwa zespołu RBD jak i piosenki które śpiewają powstały na potrzeby serialu polski tytuł "Zbuntowani"

ocenił(a) serial na 10
donkey28

Ja tez własnie to czytałam. a na jednym z blogow przeczytalam nawet wypowiedz Anahi ze mało dostawali kasy i dla tego zrezygnowali, a poźniej Christian powiedzial ze to nnie prawda i ze lubią to co robią i nie chciei by z tego rezygnowac.