PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

2x11 "Collusion" 

ocenił(a) serial na 10

Uważam, że całkiem dobry odcinek. Nolan przejrzał Padmę. Daniel miał przebłysk geniuszu. Conrad wchodzi w nową intrygę. Emily natomiast zaczyna odczuwać negatywne skutki poświęcenia się dla zemsty. Po promo kolejnego odcinka dochodzę do wniosku, że jej postać staje się coraz mroczniejsza. Tytułowa zemsta oddala się a ona traci coraz więcej, jednocześnie stając się coraz bezwzględniejsza.
Ogólnie to jesteśmy na półmetku seii i mam wrażenie, że jeszcze 12-13 odcinków i wyczerpią potencjał tej historii. Bo ile można jeszcze z tego wycisnąć?

ocenił(a) serial na 10
Inanna_2

ciekawe kiedy pojawią się napisy.

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

prawdopodobnie jutro

ocenił(a) serial na 10
karcia145

niestety, ale tydzien temu pojawily się o 1 w nocy no alee tak dlugo nie chce mi się czekać ^^

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

Lol to tłumacze się postarali :) pewno tęskno im było za revenge :)

ocenił(a) serial na 10
karcia145

Zapraszamy na nowy fanpage revenge:http://www.facebook.com/pages/Forum-revengezemstaforapl/393063944117039? ref=hl

Diablicaaa

Napisy pojawiły sie ostatnio błyskawicznie, bo tłumacza o nicku Xionc zastąpiły Annica i loodka. Niestety Xionc wrócił do tłumaczenia. Czemu niestety - tyle można wyczytać w komentarzu autora do planowanego tłumaczenia:
"Wracam, ale proszę nie spodziewać się fajerwerków.
Ciężki okres w życiu..." - czyli krótko mówiac minimum 9 dni poczekamy :/

ari92

Po prostu bez komentarza. Ja rozumiem, że tłumaczenie to nic łatwego. Ale czemu zabiera się za to ktoś, kto nie ma czasu.
Wiem, że to wredne z mojej strony. Ten brak zrozumienia, ale moim zdaniem osoba Xionc powinna dać sobie spokój. I zostawić to komuś innemu.

ocenił(a) serial na 8
Damx123

Jest grupa DeamTeam ktora tlumaczy i pewnie szybko będą. Nie musicie czekać na łaskę xionca z Grupy Hatak.

ocenił(a) serial na 5
Lantis

Jak dobrze, że wziął się za to ktoś odpowiedzialny ;)

ocenił(a) serial na 10
Lantis

na fejsbuku profilu DreamTeam pisze, że TŁUMACZENIE Revenge jest ZAWIESZONE z powodu egzaminów tłumaczek , także jednak szybko się nie pojawią

ocenił(a) serial na 10
ari92

Annica , rzeczywiście tłumaczy bardzo szybko dlatego też zdziwiłam się kiedy zobaczyłam w środe już odcinek z napisami. W sumie mogła ona dalej tłumaczyć a nie Xionc. No ale cieszmy się że wgl są. Jest jeszcze gruba DreamTeam ale na chwilę obecną zwiesiła tłumaczenie z powodów egzaminów tłumaczek.