Całkiem niezły odcinek, podobała mi się ustawiona scena w windzie i kidnapingu,
niestety na nic się Aidenowi nie zda. Nie wiem, po co znów wprowadzili do serialu Ashley... tak bez
niej było miło... No i hm, tak coś czułam, że Padma jeszcze namiesza, ale jakoś nie wpadłam na
to, że może współpracować z Helen..
Najlepsza scena: jak Victoria wypowiada z tym swoim specyficznym uśmieszkiem " Sabotage". Ogólnie odcinek jeden z lepszych. Ciekawe kogo Helen podejrzewa o to porwanie i próbę wyciągnięcia informacji.
Mi też się nie spodobał powrót Ashley, od dłuższego czasu mnie drażni jej postać. Tak trochę ją motają jakby nie mogli zdecydować co z nią zrobić....
No i Padma oczywiście.. bo to było za piękne by było prawdziwe.
Zdziwiło mnie postępowanie Amandy, bo zamiast próby skontaktowania się z Ems to ona prosi o pomoc Conrada...
Mnie niesamowicie cieszy powrót Ashley, niech mąci jak najwięcej bo dobra jest w tym xD
Amanda z odcinka na odcinek na plus, nawet zaczynam ją lubieć :D
Zdaje mi się, że Amanda nie skontaktowała się z Emily, bo ona jest w końcu zakochana w Jack'u, a Amandzie się to nie podoba. Chyba, że Amanda zbliża się do Graysonów nie bez powodu ;)
Mi się też od początku wydawało, że z tą Padmą będą tylko kłopoty :)
A że Ashley wróci to było NIESTETY do przewidzenia... jak na jakiś czas zniknęła, to było zbyt piękne by mogło być prawdziwe!
Z Aidena natomiast zaczyna się robić ciepła klucha. Mam nadzieję, że nie na długo i jeszcze nas czymś zaskoczy.
Zdziwił mnie za to Nolan, że tak z przyjemnością wziął udział w przedstawieniu :D
Gdzie oglądaliście najnowszy odcinek? Na Maxvideo jest limit po 10 minutach i nie da się dalej oglądać : |
Tak mi się wydawało że Padma coś kombinuje, tylko nie wiedziałam co.
Szkoda mi się zrobiło Nolana, ma facet pecha co do doboru partnerek/partnerów.
Ciekawi mnie co zrobi jak się dowie o Padmie.
Nie lubie Ashley, na początku była fajna, ale później... a już miałam nadzieje że jej kariera w serialu dobiega końca :P
Też mnie zdziwiło zachowanie Amandy, że do Conrada poleciała a nie do Emily. Ale pewnie chce trzymać Ems jak najdalej od Jack'a.
Fajny odcinek był.
Zapraszam na forum revengezemsta.fora.pl PIERWSZE POLSKIE FORUM FANÓW REVENGE revengezemsta.fora.pl