PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta
ocenił(a) serial na 8
n0stress

Jest już 99%, ale od czwartku nic nie drgnęło, także zostaje czekać

arab17

korekta wyjechała na weekend majowy wiec bd poniedzieli

film20

To żal i ból... Standardowo tłumacze Revenge lecą w kulki :/

ari92

Miło byłoby , gdyby przynajmniej umieścili komunikat kiedy będzie dostępne tłumaczenie

n0stress

Nie chcę nikogo krytykować, bo sama nie pracuję nad tłumaczeniami, ale skoro zrobili już 99% to mogli się pofatygować i dokończyc ten 1%. Chyba już tylko napisy końcowe zostały do przetłumaczenia.

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

korekta jest do zrobienia jeszcze z tego co wiem osoba tym zajmujaca sie , wyjechala na majowke i dzisiaj wrocila i dopiero sie za to wziela. wiec moze do wieczora bede napisy do 19 odcinka.

madriutka

Trzeba się upewnic czy to majówka czy nie przypadkiem miesiąc miodowy ;)

n0stress

Grupa hatak odpisała: "99% znaczy, ze tłumaczenie zostało zakończone. Napisy muszą jeszcze zostać sprawdzone, i to jest ten 1%. A na sprawdzenie też trzeba mieć czas." Także poczekamy sobie :)

ocenił(a) serial na 10
n0stress

dlatego zeby nie czekac na nastepne napisy znowu przez tydzien , trzeba sie wziasc za tlumaczenie ;) jak mi sie uda to podesle tym co tam beda chcieli , napisy do 20 odcinka dzisiaj albo jutro rano . tylko nie jestem jakas profesjonalistka wiec, bez krytyki.

madriutka

Jest to trochę denerwujące, że wyszedł następny odcinek, a nie ma napisów do poprzedniego. Rozumiem, że majówka itp, ale jak już się ktoś podejmuje się tłumaczenia oraz sprawdzania, to do jednak do czegoś się zobowiązuje.

n0stress

Będzie na FoxLife w niedzielę. Tylko to nam zostaje. Tłumacze spóźniają sie ponad tydzień. Jest już kolejny odcinek a poprzedni nie przetłumaczony.Zal.

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

to na foxlife bedzie juz 19 odcinek ?

ocenił(a) serial na 8
dona.marie

Też nie mogę się doczekać i "denerwuje mnie" brak napisów, ale pamiętajmy, że to też ludzie i mają swoje prywatne życie, także chillout ;]

arab17

nigdy nie sugerowałam,że jest inaczej. Pisałam wcześniej ,że szanuję pracę innych, zwłaszcza ,że wykonują ją za darmo w wolnym czasie. Spóźnienie tygodniowe jest jednak problemem dla fanów serialu i mam prawo udzielić informacji,że serial będzie dostępny w telewizji. Mam prawo z kilku powodów; odbiorca zobaczy go legalnie i prawdopodobnie szybciej. I jest coś takiego jak prawo konkurencji.

ocenił(a) serial na 8
dona.marie

Oczywiście, że masz rację. Nie sugeruję, że jest inaczej. Broń Boże :) Po prostu śmieszy mnie podejście niektórych osób - jakby to był mus w stylu "dawaj albo pożałujesz" :P

arab17

Nie, nie dawaj bo pożałujesz, ludzie to robią za darmo i poświęcają swój czas i bardzo to szanuje, lecz dołączając się do grupy tłumaczów jednak zobowiązują się do czegoś. I uważam, że jak człowiek się do czegoś zobowiązuje, to powinien słowa dotrzymywać.

PS. O innych napisach do seriali to już nawet nie będę wspominać :/

arab17

Sytuacja robi się dziwna, gdy zabierają się za tłumaczenie Xeny a zalegają czasowo z Revenge i The Borgias.

arab17

Borgias nie przetłumaczeni, Revenge to samo, inne premierówki czekają a ci leca z XENA!!! Tracą prestiż "Nie mają czasu na szkolenie nowych tłumaczy biegłych w sztuce tworzenia napisów" a sami nie wyrabiają. To jest żałosne.

ocenił(a) serial na 9
n0stress

grupa hataka przetłumaczyła napisy, pewnie odcinek pojawi się jutro albo może wnocy :)

ocenił(a) serial na 8
patrycja_mh08

Właśnie skończyłam oglądać 19 odcinek z napisami :)

ocenił(a) serial na 9
asik_one

zapodasz linka :) ?

ocenił(a) serial na 8
patrycja_mh08

google: fajna-malwa/Revenge.S02E19.HDTV.XviD-AFG+Wgrane+Napisy