PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

3×18 Blood

ocenił(a) serial na 6

ODCINEK 18 – „Blood”.
Emily i Aiden prowadzą śledztwo w sprawie Pascala, którego rodzina ukrywa ważną tajemnice.
Victoria składa niespowiedzianą wizytę Masonowi Treadwell ,którego chce wykorzystać w walce z
Emily.

No ciekawe co Victoria może się dowiedzieć od Masona Treadwella - w końcu Em kiedyś tam
obiecała mu,że opowie mu wszystko o sobie ...ale zdaje się,że dawno o tym zapomniała ;)

ocenił(a) serial na 10
Libra666

z tego co pamiętam to on chyba wie że jest powiązana z Amandą no i że to przez nią trafił do więzienia ale, tylko ona może go uwolnić więc nie jestem pewna czy powie coś Victorii :D

ocenił(a) serial na 6
julitte15

Mi się kojarzy, że on wie ,że ona to Amanda i,że obiecała mu,że po zemście przyzna się do wszystkiego czy jakoś tak .
Ale jaki plan ma Em to cholera wie bo jak widać zmienił się od pierwotnego już chyba kilka razy :)

ocenił(a) serial na 7
Libra666

Tak wie, że Emily jest Amandą. I coś jeszcze było, że ona go uwolni, po tym jak napisze prawdę o Davidzie.

ocenił(a) serial na 6
Carsei

Tak, miał się przyznać zniszczenia samolotu i coś tam jeszcze.... - poszedł siedzieć za zbrodnie których nie popełnił i w tym czasie miał spisać prawdziwą historię od dnia aresztowania Clarka do dnia Zemsty Emilki
No ciekawe co tam Viki wymyśli by go przekonać...bo w końcu tak jak piszesz, Em jest jedyną osobą która może go oczyścić z zarzutów
Myślę,że nie da się tak łatwo przekonać - chociaż kto wie