PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

3 sezon

ocenił(a) serial na 5

Ile odcinków będzie liczył? Będzie jakaś dłuższa przerwa w trakcie sezonu?

ocenił(a) serial na 10
ms_rosencrantz

3 jak i ostatni sezon będzie liczył 24 odcinki będzie podzielony na dwie części po 12 odcinków , a przerwa zaczyna się od 15 grudnia

ocenił(a) serial na 5
Stoczek3

A potem? Kiedy wraca?

ocenił(a) serial na 10
ms_rosencrantz

luty / marzec

ocenił(a) serial na 5
Stoczek3

dzięki

ocenił(a) serial na 10
Stoczek3

Mam coś przeczucie, że końcówka odcinka przed dłuższą przerwą zakończy się na tym, jak jest to ukazane w trailerze sezonu i z wyjaśnieniem, kto i czy wgl strzelił, będziemy musieli poczekać trochę dłużej :D

ocenił(a) serial na 10
ekamina

dokładnie tak będzie

ocenił(a) serial na 6
Stoczek3

9 odcinek będzie teraz w 24 listopad a później następny 10, 15tego grudnia ? Bo już się pogubiłam kiedy 9ty... ?

Libra666

Jak się nie mylę 9 odcinek będzie 8 grudnia, a 15 grudnia - 10 odcinek, a później niestety przerwa.

ocenił(a) serial na 6
patrysias

Łooo losie to mnie zasmuciło trochę :( myślałam,że teraz dadzą 9ty a później 10ty 15tego grudnia :/ No nic co poradzić...:) trzeba poczekać :)

ocenił(a) serial na 8
Libra666

a ja mam takie pytanie czy to będzie ostatni sezon ?? wg mnie tak by było najlepiej dla serialu

ocenił(a) serial na 6
Libra666

9-ty odcinek będzie za tydzień - 2 grudnia, 10-ty - 15 grudnia, a 11-ty już po przerwie - 9 marca. Wszystkie kontrybucje czekają już w kolejkach, niestety weryfikatorzy chyba sobie urlop zrobili.

ocenił(a) serial na 6
Zuzhet88

Poprawka: 9-ty odcinek będzie jednak za 2 tygodnie - 8 grudnia, znowu się coś zmieniło.

ocenił(a) serial na 6
Zuzhet88

A ja myślałam, że 9 odc będzie normalnie dzisiaj, bo tak było napisane w wykazie odcinków. Najwidoczniej jakiś błąd