Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21156
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

http://www.youtube.com/watch?v=YWJgQD5Z0Zo
Lubię takie zwroty akcji! :D

ocenił(a) serial na 10
Siska_

Tekst Nolana :D on jest fantastyczny :D

Siska_

Już się nie mogę doczekać tego odcinka ! :D Szkoda, że trzeba tyle czekać, a później znów przerwa :(

ocenił(a) serial na 5
Siska_

Zapowiada się fantastycznie!

ocenił(a) serial na 6
ms_rosencrantz

Zapowiada się...zapowiada albo jak często bywa wszystko co najważniejsze pokazali w zajawce i szału nie będzie ;) Oby nie.... tylko te przerwy cholerne blehhhhhhh

ocenił(a) serial na 6
Siska_

Ja również nie mogę się już doczekać. Odcinek zapowiada się świetnie i sporo pokazali w zwiastunie

ocenił(a) serial na 8
Arlett_a

Sporo pokazali, bo złączyli sceny z nadchodzących odcinków. Zapowiada się mega, a odcinek 3x08 był jednym z lepszych w serialu, na pewno błyszczy na tle reszty z trzeciego sezonu.

ocenił(a) serial na 5
InsideOut

A to np. scena ze statku i potem Victoria w kajdankach, to nie najbliższy odcinek?:(

ocenił(a) serial na 6
ms_rosencrantz

Scena z kajdankami to chyba już odcinek 3x10 (wesele itp), 24.11.13 będzie odcinek 3x09, a potem 3 tyg przerwy i dopiero

ocenił(a) serial na 8
Siska_

Z tym powrotem Lydii to już chyba jest lekka przesada :/

ocenił(a) serial na 9
WektoreK

Dokładnie, niedługo David Clarke zmartwychwstanie :)

ocenił(a) serial na 10
WektoreK

O powrocie Lydii:

http://revengezemsta.pl/690,zaskakujacy-powrot-i-jego-kulisy-spoilery/#more-690

Szczerze powiedziawszy to cieszyłam się, gdy zniknęła z serialu...

ocenił(a) serial na 9
WektoreK

Zgadzam się 8-)

ocenił(a) serial na 6
Siska_

Co to za piosenka która leci w promo ?

ocenił(a) serial na 5
Arlett_a

Delta Rae - I will never die

Ciężko ją znaleźć, na YT jej chyba nie ma. http://teamcoco.com/content/delta-rae-chasing-twisters-exclusive-album-premeire tutaj możesz przesłuchać. Swoją drogą ciekawy zespół.

ocenił(a) serial na 6
ms_rosencrantz

Właśnie na YT nie mogłam jej znalezc. Dziękuję za podesłanie linka gdzie moge jej posłuchać. W promo całkiem mi się spodobała ;)

Siska_

A ja już parę miesięcy temu skojarzyłam postrzał w brzuch z ciązą . I wtedy wszyscy się ze mnie śmiali. No i prosze. Kto tu miał rację ;)

dona.marie

Myślę, ba nawet ośmielę się stwierdzić, że wiem, że to wymyślony zabieg Emily, skoro wiedziała że ją zdradził z tą Sarą, to jakoś trzeba było nakłonić go do zostania przy niej. Miałem nadzieję, że coś lepszego wymyśli, ciąża to taki powszechny zabieg scenarzystów.

ocenił(a) serial na 7
...Misiex...

tani chwyt i to w co drugim serialu nie ważne czy polski czy brazylijski...

...Misiex...

To oczywiste,że sytuacja tak się ma. Ja jednak wolałabym,żeby rzeczywiście była z nim w ciąży. Taka komplikacja byłaby mile widziana...

Siska_

Ja jestem ciekawa czy Emily na prawdę jest w ciąży czy tylko udaje.

Redcoat_A

Powinni załatwić ciąże. Byłoby ciekawiej

dona.marie

Ale jeśli faktycznie jest w ciąży to ciekawe z kim.

Redcoat_A

jeśli z Aidenem, to dla niej korzystniej, jeśli z Danielem lepiej dla serialu

Redcoat_A

no ja ani przez chwile nie wzielam pod uwagę, że rzeczywiscie może być w ciąży. wzbudzilas moje watpliwosci na sekunde. ale nie, to tylko ostatecznosc, zeby utrzymac daniela do slubu, a potem to juz jej zwisa.

ocenił(a) serial na 9
flyfinka

Nawet przez sekundę nie pomyślałam, że jest naprawdę w ciąży...Emily? Ta która ma wszystko zaplanowane parę kroków przed zanim ktokolwiek inny o tym pomyśli? Przecież u niej nie ma miejsca na "wpadkę" ;)
Jeśli naprawdę będzie w ciąży - będę w głębokim szoku :D

użytkownik usunięty
anetka71

Nie będzie , dzięki Victorii uprzedzila Daniela .

Jeszcze dwa odcinki w grudniu i bedzie przerwa do marca , odcinek jedenasty wraca z nazwa "Homecomig" .
Zastanawiam się czy może plan Emily nie wypali i wróci do Hampton jako Amanda Clarke ?

ocenił(a) serial na 9

Zresztą - gdyby była w ciąży - wątpię żeby Victoria do niej strzeliła ( o ile to ona w ogóle do niej strzeli )

anetka71

A ja właśnie myśle,ze to pierwsza rzecz, którą zrobiłaby.

ocenił(a) serial na 9
dona.marie

Za bardzo kocha Daniela, żeby zabić jego dziecko. Zresztą, gdy dowiedziała się że jej córka jest w ciąży chyba zaproponowała jej pomoc ( nie pamiętam już dobrze ), a Declan też nie był jej wymarzonym "zięciem".
Uważam, że Victoria to su.a przez duże S, ale dla dzieci dałabym się pokroić ;)

anetka71

o to na pewno nie ona strzeli. mysle, ze zrobi to ktos z zemsta-squad i jakos tak to zrobia, zeby wszyscy mysleli, ze to victoria

ocenił(a) serial na 8
flyfinka

Chyba, że wczesniej wyjdzie to że tak naprawdę Emily wcale nie jest w ciąży

flyfinka

Jest jakiś wywiad, w którym Emily mówi, że wszyscy będą w szoku jeśli chodzi o osobę strzelającą do serialowej Em.

omajgad

cóż tak przyzwyczaiłam się do przewrotności tego serialu, że chyba tylko baby Carl ze spluwą by mnie zaskoczył :)

flyfinka

A ja uważam że to Aiden, być może Emily mieni plany i nie będzie chciała z nim uciec....

ocenił(a) serial na 9

Dobrze rozumiem, że odcinek 9. będzie 8.12, "finał" sezonu A tydzień później, a potem co? Marzec?

To okrutne.. od stycznia do marca serialowa d.. pustka :) Co ja będę podczas sesji oglądać? :D

użytkownik usunięty
Furiatka_

Na to wychodzi , chociaż zamówili 22 odcinki 3 sezonu , przerwa midseason będzie po 10 . W pierwszym i drugim sezonie nie było takiej dlugiej przerwy . Z taką przerwą mogą sobie nazwać to 4 sezonem :P

ocenił(a) serial na 9

Ewentualnie źle zrozumiałam i to ten ślub ma być 8.12.. Ehh oby ten Sezon-B był równie dobry, bo to czekanie wrr!

ocenił(a) serial na 10
anetka71

jakoś w ogóle ostatnio wygląda Pani VanCamp, aby była w ciąży.. kto wie:)
zaciekawiła mnie jedna - ano dwie - rzeczy w tej zapowiedzi, że Emily uczy się strzelać (0:37) i co odkryje Jack - interesująco się zapowiada.
/mina Victorii gdy dowiaduje się, że Ems jest w ciąży - bezcenna :D/
/hmmm a kto zakłada jej podwiązkę - Aiden?/

i pytanie jeszcze do odc 8ego - kto w końcu dostał/dostanie/ ten zegarek 'żeglarza'?

melka_filmweb

On jest dla Emily, ale ten jej ex-mąż zrobi tak jakby był damski.

Siska_

Ten cały związek Daniela i Emily jest taki sztuczny,że zastanawiam się,jakim cudem Grayson jest taki głupi.Zero chemii,wszystko takie wystudiowane.A Emily nawet za bardzo nie udaje zakochanej,namiętnej kobiety.Dopiero z Sarą widać,że łączy ich jakaś chemia,bo z Emily to coś jak transakcja matrymonialna z rozsądku.Dziwne to wszystko.Emily jest tak drętwa w okazywaniu uczuć,taka sztywna,że nie wiem jakim cudem niby Daniel się w niej zakochał.
Połączenie Jacka z Margaux też woła o pomstę do nieba.Wszystkie panny kochają się w Jacku :D Jeszcze tylko patrzeć,a może Victoria się w nim zakocha.
Tak czy inaczej,jestem ciekawa finału i mógłby być 4ty sezon.Pamiętam,jak podczas emisji 1go sezonu była mowa,że każdy sezon będzie dotyczyć motywu zemsty,ale z innymi bohaterami.

ocenił(a) serial na 8
Siska_

Odcinek już wyszedł, bo coś go nie mogę znaleźć online? :(

ocenił(a) serial na 7
Aitai

Odcinek był ale online nigdzie nie widziałam :/

ocenił(a) serial na 8
stakara_91

Ah szkoda, może być ciekawie ;D

ocenił(a) serial na 9
stakara_91

No właśnie, co jest grane? Czemu nigdzie nie ma?

ocenił(a) serial na 9
JustFurious

Dobra, sprawdziłam, nie było odcinka. American Music Award były

ocenił(a) serial na 9
JustFurious

Awards*

ocenił(a) serial na 7
JustFurious

też dobrze, że na zwiastunie jest podana data następnego odc :P trzeba poczekać do 8.12;/

ocenił(a) serial na 6
stakara_91

A to psikus.....
No ciekawe co się wydarz w kolejnych odcinkach...
Następny odcinek 15.12 a później przed świętami jeszcze jest jakiś ??

"WHO SHOT EMILY?" :D

ocenił(a) serial na 9
Libra666

Nie ma.. Po 10. odcinku ma być przerwa do marca. Na pewno zakończą 3x10 cliffhangerem i pozostanie czekanie :(

ocenił(a) serial na 10
Furiatka_

tez sie tego boje, ze zakoncyz sie odcinek w momencie jak Ems wpada do morza... i wtedy sie załamie :D