Już się nie mogę doczekać tego odcinka ! :D Szkoda, że trzeba tyle czekać, a później znów przerwa :(
Zapowiada się...zapowiada albo jak często bywa wszystko co najważniejsze pokazali w zajawce i szału nie będzie ;) Oby nie.... tylko te przerwy cholerne blehhhhhhh
Ja również nie mogę się już doczekać. Odcinek zapowiada się świetnie i sporo pokazali w zwiastunie
Sporo pokazali, bo złączyli sceny z nadchodzących odcinków. Zapowiada się mega, a odcinek 3x08 był jednym z lepszych w serialu, na pewno błyszczy na tle reszty z trzeciego sezonu.
A to np. scena ze statku i potem Victoria w kajdankach, to nie najbliższy odcinek?:(
Scena z kajdankami to chyba już odcinek 3x10 (wesele itp), 24.11.13 będzie odcinek 3x09, a potem 3 tyg przerwy i dopiero
O powrocie Lydii:
http://revengezemsta.pl/690,zaskakujacy-powrot-i-jego-kulisy-spoilery/#more-690
Szczerze powiedziawszy to cieszyłam się, gdy zniknęła z serialu...
Delta Rae - I will never die
Ciężko ją znaleźć, na YT jej chyba nie ma. http://teamcoco.com/content/delta-rae-chasing-twisters-exclusive-album-premeire tutaj możesz przesłuchać. Swoją drogą ciekawy zespół.
Właśnie na YT nie mogłam jej znalezc. Dziękuję za podesłanie linka gdzie moge jej posłuchać. W promo całkiem mi się spodobała ;)
A ja już parę miesięcy temu skojarzyłam postrzał w brzuch z ciązą . I wtedy wszyscy się ze mnie śmiali. No i prosze. Kto tu miał rację ;)
Myślę, ba nawet ośmielę się stwierdzić, że wiem, że to wymyślony zabieg Emily, skoro wiedziała że ją zdradził z tą Sarą, to jakoś trzeba było nakłonić go do zostania przy niej. Miałem nadzieję, że coś lepszego wymyśli, ciąża to taki powszechny zabieg scenarzystów.
To oczywiste,że sytuacja tak się ma. Ja jednak wolałabym,żeby rzeczywiście była z nim w ciąży. Taka komplikacja byłaby mile widziana...
no ja ani przez chwile nie wzielam pod uwagę, że rzeczywiscie może być w ciąży. wzbudzilas moje watpliwosci na sekunde. ale nie, to tylko ostatecznosc, zeby utrzymac daniela do slubu, a potem to juz jej zwisa.
Nawet przez sekundę nie pomyślałam, że jest naprawdę w ciąży...Emily? Ta która ma wszystko zaplanowane parę kroków przed zanim ktokolwiek inny o tym pomyśli? Przecież u niej nie ma miejsca na "wpadkę" ;)
Jeśli naprawdę będzie w ciąży - będę w głębokim szoku :D
Nie będzie , dzięki Victorii uprzedzila Daniela .
Jeszcze dwa odcinki w grudniu i bedzie przerwa do marca , odcinek jedenasty wraca z nazwa "Homecomig" .
Zastanawiam się czy może plan Emily nie wypali i wróci do Hampton jako Amanda Clarke ?
Zresztą - gdyby była w ciąży - wątpię żeby Victoria do niej strzeliła ( o ile to ona w ogóle do niej strzeli )
Za bardzo kocha Daniela, żeby zabić jego dziecko. Zresztą, gdy dowiedziała się że jej córka jest w ciąży chyba zaproponowała jej pomoc ( nie pamiętam już dobrze ), a Declan też nie był jej wymarzonym "zięciem".
Uważam, że Victoria to su.a przez duże S, ale dla dzieci dałabym się pokroić ;)
o to na pewno nie ona strzeli. mysle, ze zrobi to ktos z zemsta-squad i jakos tak to zrobia, zeby wszyscy mysleli, ze to victoria
Jest jakiś wywiad, w którym Emily mówi, że wszyscy będą w szoku jeśli chodzi o osobę strzelającą do serialowej Em.
cóż tak przyzwyczaiłam się do przewrotności tego serialu, że chyba tylko baby Carl ze spluwą by mnie zaskoczył :)
Dobrze rozumiem, że odcinek 9. będzie 8.12, "finał" sezonu A tydzień później, a potem co? Marzec?
To okrutne.. od stycznia do marca serialowa d.. pustka :) Co ja będę podczas sesji oglądać? :D
Na to wychodzi , chociaż zamówili 22 odcinki 3 sezonu , przerwa midseason będzie po 10 . W pierwszym i drugim sezonie nie było takiej dlugiej przerwy . Z taką przerwą mogą sobie nazwać to 4 sezonem :P
Ewentualnie źle zrozumiałam i to ten ślub ma być 8.12.. Ehh oby ten Sezon-B był równie dobry, bo to czekanie wrr!
jakoś w ogóle ostatnio wygląda Pani VanCamp, aby była w ciąży.. kto wie:)
zaciekawiła mnie jedna - ano dwie - rzeczy w tej zapowiedzi, że Emily uczy się strzelać (0:37) i co odkryje Jack - interesująco się zapowiada.
/mina Victorii gdy dowiaduje się, że Ems jest w ciąży - bezcenna :D/
/hmmm a kto zakłada jej podwiązkę - Aiden?/
i pytanie jeszcze do odc 8ego - kto w końcu dostał/dostanie/ ten zegarek 'żeglarza'?
Ten cały związek Daniela i Emily jest taki sztuczny,że zastanawiam się,jakim cudem Grayson jest taki głupi.Zero chemii,wszystko takie wystudiowane.A Emily nawet za bardzo nie udaje zakochanej,namiętnej kobiety.Dopiero z Sarą widać,że łączy ich jakaś chemia,bo z Emily to coś jak transakcja matrymonialna z rozsądku.Dziwne to wszystko.Emily jest tak drętwa w okazywaniu uczuć,taka sztywna,że nie wiem jakim cudem niby Daniel się w niej zakochał.
Połączenie Jacka z Margaux też woła o pomstę do nieba.Wszystkie panny kochają się w Jacku :D Jeszcze tylko patrzeć,a może Victoria się w nim zakocha.
Tak czy inaczej,jestem ciekawa finału i mógłby być 4ty sezon.Pamiętam,jak podczas emisji 1go sezonu była mowa,że każdy sezon będzie dotyczyć motywu zemsty,ale z innymi bohaterami.
też dobrze, że na zwiastunie jest podana data następnego odc :P trzeba poczekać do 8.12;/
A to psikus.....
No ciekawe co się wydarz w kolejnych odcinkach...
Następny odcinek 15.12 a później przed świętami jeszcze jest jakiś ??
"WHO SHOT EMILY?" :D
Nie ma.. Po 10. odcinku ma być przerwa do marca. Na pewno zakończą 3x10 cliffhangerem i pozostanie czekanie :(