PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta
ocenił(a) serial na 5
dona.marie

Nie chcę wyjść na osobę, która się czepia, ale nie za dużo tych tematów? Przecież ulubione/najlepsze sceny można wypisać w temacie dot. konkretnego odcinka. Tym bardziej, że poprzedni taki temat nie cieszył się popularnością (0 odpowiedzi). Ty zdecydujesz, ale to tylko moja propozycja. :)

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

Nie oglądałam czekam na napisy. Możesz mi powiedzieć o co chodziło z pudełkiem Emily w rękach Victori??????

ocenił(a) serial na 9
clara_alonso_

A chcesz spoilera? ;-)

Może maleńki - Victoria dowiedziała się, że Emily coś chowa u Nolana (od Patricka) i postanowiła zdobyć to pudełko. A jak? Co w nim znalazła? Co z Emily? - Sama się przekonaj oglądając ;-)

Furiatka_

i znowu Nolan ratuje tyłek Ems... Szkoda, ze jest homo (bi) - jako jej facet by ją czcił, kochał i wspierał po wsze czasy... Jedyna osoba, na którą zawsze w 100% moze liczyć.

ocenił(a) serial na 6
dona.marie

Zakończenie Emily, Victoria i Daniel ;D

Alicja_kosmitka

Rewelacja. Grayson pełną gębą. Fenomenalna była również konferencja prasowa.

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

Zastanawia mnie dlaczego Ems kryje tyłek Daniela i udaje, że go wciąż kocha, gdy on jej nienawidzi ?

ekamina

Chce zniszczyć Lydię, bo ta zna jej tajemnice (wie,że jest na zdjęciu) a więc jest dla niej zagrożeniem. Przekazała zdjęcie Vicky, ale po tym jak ochroni Daniela będzie w niej miała sojuszniczkę i wie o tym( ta za bardzo kocha synka i,żeby go widzieć w więzieniu no i nienawidzi kochanki męża). Proponując kwotę 10 mln $ oskubie Graysonów, czyli kolejny kroczek jej zemsty zostanie zrealizowany

Alicja_kosmitka

a propos Zauważyłaś,ze Emily Grayson (w przeciwieństwie do Emily Thorne) ma proste włosy. To chyba taka celowa zmiana wyzerunku,żeby wyszła na dojrzałą..