PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21069
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

4x22 "Plea"

ocenił(a) serial na 9

I jak wrażenia po odcinku ? Zastanawia mnie kim jest ta Blondyna na końcu, która wbija Benowi sztylet (czy cokolwiek to było) w tył głowy :/ ?

ocenił(a) serial na 10
Julka691

Hm.. odcinek w miarę mi się podobał, odrazu wiedziałam, że Viki żyje.
W serialach zawsze największych wróg przeżywa do końca serialu..
Wgl.. Viki nagrała się Amandzie na komórkę, nie wierzę że Nolan nie mógłby tego filmika odzyskać.. już gorsze i trudniejsze rzeczy hakował.
Blondi.. wydaje mi się, że jest ona zatrudniona przez naszą francuzeczke?
Moment Amanda i Jack aka. "ciepła klucha" był jakiś taki bezpłciowy.. wiadomka że będą razem na końcu, ale oczekiwałam więcej chemii pomiędzy nimi.
David kopnie w kalendarz za pół roku? - muszę przyznać, że się wkurzyłam, bo cała zemsta była dla niego a chcą go uśmiercić? wtf?
No może "happy end" w stylu David, Amanda i ciepła klucha w domku na plaży jako BIG familly byłby żałosny ale odrazu tatuśka uśmiercać? (w sumie nie wiadomo czy naprawdę umrze) Wydaje mi się, że odrobinę jest to bez sensu. Może reżyserzy nie chcą iść na banał.

ocenił(a) serial na 9
Diablicaaa

Motyw z nagraniem tu się zgadzam, przez cały ten czas robią z Nolana geniusza komputeryzacji a nie poradziłby sobie z odzyskaniem filmiku ?
Motyw z Viki przewidywalne ale znów ten sam motyw , co we wcześniejszym sezonie, umiera ale żyje.
Co do Blondi zastanawiam się nad Morgoux bo wcześniej brudną robotę wykonywał dla niej ten cały typek co niedawno tłuk się z Emily, więc może to jest ta sama osoba która 2 odcinki temu gdzieś tam na końcu zaznaczała w kółko Emily na zdjęciu jakimś?
Emily i Jack no tak ckliwy moment musiał byc to było jasne jak słońce, jednak w promo odcinka finalnego jest pokazane, jak Jack leży w szpitalu jakby miał też zejść zaraz, tak samo Emily :P więc czuję ,że na końcu wszyscy umrą i tak to pięknie zakończą całe 4 sezony zemsty !

Julka691

widziałyście promo 23 odcinka ?

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

Tak, wygląda jakby wszyscy mieli zginąć w tym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
Julka691

To, że Viktoria żyje było więcej niż pewne,cieszę się bo pomimo, że to ta gorsza postać to ją lubię.Jak ta blondyna wbiła sztylet Benowi w głowę to o mało co zawału nie dostałam byłam w szoku,bardzo lubiłam jego postać-poza tym jest bardzo przystojny :P Cieszę się, że Jack z Emily wyznali w końcu co do siebie czują :) Ogólem jestem zawiedziona, że serial się kończy na 4 sezonie.

Anastazja_47

jak by wszyscy umarli to chyba by bylo najlepiej :) tlyko najbardziej mi szkoda Bena :) Niczego chlopak nie jest winien a dostal nozem w glowe...